sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Jotain pientä

Ihastuin tähän vauvahaalarin malliin heti kun näin kuvan ekan kerran Novitan Syksy 2011 lehden nettiesittelyssä. Langatkin ostin (tai oikeastaan pyysin siskoa ostamaan) heti kun ne tulivat myyntiin. Aloittaminen venyi ja venyi, sain silmukat luotua vasta viime viikon lauantaina.

Neulominen oli ihan nopeaa vaikka en tästä langasta mitenkään erityisesti tykkääkään, haalari valmistui tänään ja kummityttö pääsi poikavauvansa kanssa laitokselta eilen.

502

488

Otin taas vaikka kuinka paljon kuvia mutta suurin osa epäonnistui. Mä epäilen että joku on tehnyt mun kameraan jotain omia säätöjä, toi on ollut ihan kelpo kamera aiemmin ja kuvat on olleet ihan onnistuneita.

Lankana siis Novitan Polku, väri porkkana ja vaikka kuinka yritin säätää niin noi raidat ei sittenkään täsmänneet, aloitin molemmat kerät sisältä mutta mun mielestä noi raidat menee päinvastoin, tuo leveä ruskea raita on erisävyinen kummassakin lahkeessa. Nää on taas niitä taiteellisuuksia mitä mä en oikein ymmärrä, miksi sotkea jotain ruskeaa säiettä ihan kivoihin väreihin, ei niistä tule kuin tunkkaisia. Joka toisessa vihreässä ja oranssissa raidassa on mukana jotain ylimääräistä väriä.

Puikot 2.5 mm ja 3 mm, lankaa kului vajaa 200 g ja tämä on kokoa 60 cm (pitkästä aikaa syntyi vauva jolle saa neuloa enemmänkin, työkavereiden vauvoille olen tehnyt aina vain yhden neuleen, kokoa 80 cm).

9 kommenttia:

 1. Nätti haalari. :) Et ole muuten ensimmäinen, joka manaa tuota Polkua, etkä varmasti viimeinenkään...

  VastaaPoista
 2. Kaunis on, lämmittää varmaan ihanasti uutta pientä :)

  VastaaPoista
 3. Nätti haalari! Minäkin tuota kuopukselle katselin kun lehti ilmestyi.

  VastaaPoista
 4. Olen jo odottanutkin sun versiota tästä ja nytkin se on paljon kauniimpi kuin lehden kuvassa, kun on raidat paremmin kohdillaan. Polku joo aika kurjaa tikata, mutta lopputulos mukavan näköinen. Suunnitelmissa itselläkin tämä, mutta se vetskarin ompelu on niin syvältä....

  VastaaPoista
 5. Komia haalari pienelle miehelle!

  VastaaPoista
 6. Hieno on haalari ja väri ja raidat näin hiukan etäämpää katsellen just kohdillaan, joten niistä ei tarvetta stressata. Langasta muuten olen kanssasi samaa mieltä, Novitalla on alamäki meneillään...

  VastaaPoista
 7. Oikein kiva blogi sinulla. Ja kuvat ovat hienoja. Jos sopii niin lisään sinut seurattuihin blogeihin. :)

  VastaaPoista