sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Lisää vihreää

Kaikensävyiset vihreät on mun lempivärejä joten mun neulomukset on myös usein vihreitä. Myös silloin kun neulon jollekin muulle kuin itselle.

Nämä vihreät sukat aloitin jo muutama viikko sitten ja ensimmäinen sukka valmistui tosi nopeasti. Testineuloin taas vaihteeksi ihan uuden ohjeen.

474

479

Todellisudessa sukkien väri ei ole ihan noin mintunvihreä kuin kuvissa näyttää ja langassa on lisäksi kimalletta mukana. Kuvaaminen oli taas kerran vähän turhan hankalaa, mun kamera ei oikein halua totella pilvisellä tai sateisella säällä.

Ohje Towser Socks löytyy Ravelrystä, puikot 2.5 mm ja lankana Ilun talvispesiaali eli kimalteleva sukkalanka.

Ja tässä kuvassa näkyy ehkä vähän kimallustakin.

381


Viikon aikana on valmistunut toinenkin sukkapari, Kulkukissa and Kotitiikeri jonka ohje löytyy Neulekirjasta. Nämä on jo toiset tällä ohjeella tekemäni sukat, ne ekat testineuloin tuohon kirjaan ja niistä on kirjassa myös kuva, ne on ne vihreäraidalliset isommat sukat ohjeen sivuilla. Nuo aiemmin tehdyt sukat oli miehen lepparit, nyt ne on kuluneet rikki ja parsittu ainakin kerran.

470

464

Ja taas hyvin vaikea väri kuvata, todellisuus on jotain näiden kahden kuvan välistä. Puikot 2 mm ja lankana Step Classic.

Puikoilla on lisää sukkalankaa mutta tällä kertaa langasta ei valmistukaan sukkia vaan jotain ihan muuta. Valmista toivottavasti ensi viikolla. Siihen asti aurinkoisia syyspäiviä kaikille, kiva kun käytte täällä.

4 kommenttia:

  1. Oi mitä ihania sukkia <3
    Minä tahtoisin tuollaiset nappisukat :) Pitänee KyJyjen päätteeksi sellaiset tehdä ;)
    Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihania sukkia. Ja niin kauniin värisiäkin.

    VastaaPoista