sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Jotain sinistä

Arvonta on nyt suoritettu. Toiveensa mukaiset kämmekkäät saa paivis ja kirjan saa sude, laittakaahan osoitetta joko sähköpostilla tai Ravelryn/Novitan Neulomon kautta. Kiitos kaikille runsaasta osallistumisesta ja kivoista kommenteista.

Viikolla blogiin taisi eksyä muutama uusikin lukija kun Kardemumma sai vihdoin keväisen arvontavoittonsa.


Näiden valmistuminen kesti vähän turhan kauan. Mun piti tehdä sukat alunperin KYH tempauksessa mutta siinä projektissa suunnitelmat muuttui muutamankin kerran joten näiden aloitus jäi sitten elokuulle ja vieläpä aika loppukuulle.


Malli on ihan oma ja samantapaiset tein seiskaveikasta Novitan sukkakilpailuun. Niihin kilpailusukkiin laitoin tosin ihan omat kukkaset, nämä ruusut on siitä kämmekäsohjeesta jolla tehtyjä täällä on näkynyt jo useammat. Tajusin muuten vasta sitten kun sukat olivat valmiit että ihan kaikki sen keväisen arvonnan voittajat taisivat saada samanlaisia ruusuja palkintoonsa.


Sininen lanka on Kirjo-Pirkkaa ja yhtään pidempiä varsia ei 100 grammasta saanut, lankaa jäi lopulta alle puoli metriä. Valkoinen lanka on Fabelia ja sitä kului kaksi pientä keränloppua, reilusti alle 50 grammaa.


Sukat on aloitettu varpaista ja kantapään jälkeen neulottu tasona. Mun mies ei yleensä kiinnitä näihin mun neulomuksiin mitään huomiota mutta tällä kertaa mies tuli hyvin kummastuneena liki valmis sukka kädessään kysymään mikä tää on. Näytii vissiin vähän sukalta mutta kun nyöri ei ollut paikoillaan niin kyllähän sitä saa ihmetellä miten se on tarkoitus laittaa jalkaan. Näytin toki myös ihan valmiit sukat miehelle, ei enää tarvinnut ihmetellä.


Kokeilin sukkiin myös satiininauhaa mutta en saanut sitä paikoilleen oikein nätisti joten neuloin Fabelista i-cordin jonka sitten pujottelin sukan reikiin. Eli muutaman silmukan päässä reunasta on pieniä reikiä joihin nauha on helppo pujottaa. Ja nauhan avulla taakse tulee sitten kaksivärinen palmikko. Lisää kuvia näistä sukista Kardemumman blogissa, linkki vie suoraan sukkapostaukseen, kannattaa lukea myös muuta, siellä on kaikkea kivaa. :)

Täällä on vallinnut hienoinen neuleplääh. Jotain salaista on juuri nyt puikoilla mutta toivottavasti jotain vähemmän salaistakin valmistuu taas ensi viikolla.8 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon voitostasi Kesäyön hullutuksessa!

  Nämä ovat kyllä aivan ihanat sukat tyttäreni jalassa. Väri on just eikä melkeen. Suuret kiitokset vielä kerran sinulle ja tanssiville puikoillesi!

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton, kuinka kauniit sukat ja aivan loistava idea tuo nauha takana, ne tekevät sukista persoonallisen kauniit:)Kauniita valmistuneita tuossa alempanakin:) Aurinkoista syksyn aikaa sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat! :)

  Minun blogistani löytyy tunnustus sinulle. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kämmekkäät tulivat perille. Ihailen kirjoneuleitasi, joita näyttää syntyvän liukuhihnalta. Mukavaa syksyn jatkoa.

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos oikein paljon. Kirja tulee sitä oikeasti tarvitsevalle :)Menekin heti laittamaan osoitetietoni :)
  Kauniit nämä siniset sukat. Noh, kohta pääsen minäkin opettelemaan kirjoneuletta, vaikkakin helpompaa mallia :)

  VastaaPoista
 6. Miten mahtavat sukat! Ja aivan mahtava virkkaus piileskelee sukkien alla viimeisessä kuvassa!

  VastaaPoista
 7. Nuo sukat on ihan mahtavan ihanat!

  VastaaPoista