sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kukka kämmenellä

Blogi täyttää ihan kohta vuosia ja lopussa onkin luvattu arvonta.

Viikko on mennyt taas hurjan nopeasti. Ja elokuu vaihtui syyskuuhun ihan huomaamatta. Viimekeväisen arvontapalkinnon lisäksi olen neulonut kesällä aloitettuja KYH-projekteja valmiiksi.


Ensimmäinen kämmekäspari valmistui jo maanantaina. Neulominen sujui muuten mukavasti mutta ranteista tuli vähän pitkät kun mun kerrostiheys oli taas jotain ihan muuta kuin ohjeessa. Tai siis huomasin tuon tiheyseron kun olin neulonut peukalokiilaa muutaman kerroksen ja aloin sen jälkeen neuloa hieman tiukempaa joten peukalosta ei tullut ihan mahdottoman pitkää.


Kiva malli, sopivan pituiset langanjuoksut ja langat sopi oikein hyvin yhteen. Ohjeena Winter Twilight Mitts lankana Kirjo-Pirkka, jonka raitoja en tällä kertaa viitsinyt täsmätä, ja ticotico. Puikkona 2 mm pyörö.


Toiset kämmekkäät sain valmiiksi tänään. Näihin tein omasta mielestä huonon lankavalinnan, pohjaväri on sittenkin liian kirjava.


 Samalla mallilla onkin jo toinen pari puikoilla. Malli on siitä hassu että tuo isompi kuvio on tarkoitettu kämmenen puolelle eli kukkaset on siis kirjaimellisesti kämmenellä.


 Ihan kiva, tosin peukalo on niin reunassa että eipä tuolla väliä miten päin näitä käyttää. Lankana Lidlin sukkalanka ja Cascaden Heritage. Puikot 2.5 mm ja ohjeena Pressed Flower Mitts. 


Koska blogi täyttää kaksi vuotta vajaan viikon kuluttua ajattelin taas arpoa jotain. Tällä kertaa en lupaa mittatilausneuleita mutta jos joku tässä kuvassa miellyttää niin kommentoimalla tätä postausta se voi olla sinun:


 Toisena palkintona arvon Haaviston lapaskirjan kun tuli taas tilattua näköiskappale (kuva vanhempi, arvotaan vain yksi kirja).


Kaikilla on samanlainen oikeus osallistua, linkittää saa ja tilaajaksi liittyä mutta ylimääräisiä arpoja ei ole jaossa. Jos et halua osallistua kuin toisen palkinnon arvontaan niin ilmoitathan siitä kommentissasi. Arvotaan viikon kuluttua sunnuntaina johonkin aikaan, onnea arvontaan kaikille. Ja jos olet satunnainen lukija, käythän tarkistamassa miten kävi reilun viikon kuluttua.69 kommenttia:

 1. Onnea kaksivuotiaalle! jos nyt arpaonni sattuisi kohtaamaan, ni nuo kämmekkäät olis ihanat! ihan mitkä vaan, ne on kaikki niin kauniita. haaviston kirja minulla jo on, joten sitä en tarvitse.

  Mukavaa syksyn jatkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, tuo haaviston kirja on tosi ihana, sen arvontaan voisin osallistua kun ei minulta vielä hyllystä löydy :)

  VastaaPoista
 3. Upeita kirjoneuleita teet kerta toisensa jälkeen! Onnea kaksivuotiaalle blogillesi! Osallistun molempiin arvontoihin. Mikäli onni potkaisisi niin nuo sinertävät kämmekkäät puukuvioinnilla olisivat ihanat kädessäni... Iloista ja virkeää syksyn alkua!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kämmekkäät, sellaiset ottaisin mielelläni arpajaispalkinnoksi :)

  VastaaPoista
 5. Rakastuin noihin keltaoransseihin kukkakuvioisiin kämmeköihin, sellaiset ottaisin, jos onni suosisi :)

  VastaaPoista
 6. Onnea kaksivuotiaalle! Paljon olet ihania neuleita esitellyt sinä aikana ja monta hyvää ideaa ja linkkiä jakanut.

  Minulle käy arvonnassa ihan mikä tahansa tekemäsi neule. Kauniita ne ovat kaikki. Tietenkin silmiä hivelee aina sininen ja valkoinen, nuo lempparivärit.

  VastaaPoista
 7. Oh, arvonta! :))
  Jos onni suosii, tahtoisin omaan jalkaan sopivat sukat, siispä kokoa 40. Jos kuvan sukat eivät ole sitä kokoluokkaa, tykkäisin myös kovasti vasemman tai oikeanpuoleisista kämmekkäistä.
  Kirja-arvonnan ohitan, sillä kirja löytyy jo hyllystäni.

  VastaaPoista
 8. Mikä tahansa superihanista neuleistasi käy... Ehkä kuitenkin kämmekkäät, ne siniset. Niin kauniit! Oliskin huimaa, jos onni suosisi :) Ja kirjakin kelpaa.
  Leena N.

  VastaaPoista
 9. Onnea kaksi vuotiaalle! Ihana on sinun kättesitöitä aina ihastella.

  Toki haluan olla osallistumassa. Jalan koko 38, jos sukissa sitä löytyy mikä tahansa käy, jos onni potkii. Kämmekkäissä sini sävyiset ovat minun väriäni. Saat siis valita mitä.
  Kirja-arvontaankin osallistun, sillä on oiva lahjakirja, vaikka omassa hyllyssäni onkin.

  VastaaPoista
 10. Onnea blogille. Kauniita sukkia ja kämmekkäitä on puikoiltasi pudonnut. Erityisesti puhuttivat siniset kämmekkäät. Haaviston kirjakin olisi tosi hieno palkinto. :)

  VastaaPoista
 11. Onnea 2-vuotiaalle blogille, omani täytti juuri ensimmäisen vuotensa.

  Jos arpaonni suosii, mikä tahansa palkinto käy. Nuo kämmekkäät on kyllä upeita!

  VastaaPoista
 12. Onnea 2-vuotiaalle!
  Jos onni suo, niin kirjoneulesukkiasi ihailen yli kaiken.

  VastaaPoista
 13. Kaksi vuotta on hyvä blogi-ikä :) Kirjoneuleitasi todellakin ihailen ja noissa sinisissä kämmekkäissä on sitä jotain. Kirjakin vaikuttaa kiehtovalta...

  VastaaPoista
 14. Onnea! Haaviston kirja olisi ihana omistaa, mutta sukkia on omasta takaa aivan riittävästi

  VastaaPoista
 15. Onnittelut! Onpa kauniita sukkia ja kämmekkäitä. Jospa onni suosisi ja voittaisin yhden parin omakseni.

  VastaaPoista
 16. Onnea 2-vuotiselle blogille :)
  Molempiin arvontoihin mielelläni osallistun ja jalan koko on 38, jos mitkä ihanista sukistasi olisi sen kokoiset.

  VastaaPoista
 17. Onnea! Toinen toistaan upeampia neuleita sinä tikuttelet kadehdittavalla taidolla ja vauhdilla! Haaviston kirja olisi kiva omistaa, jos itsekin ehtisi kirjoneuleita joskus tekemään. Mutta kyllä nuo oikeassa reunassa olevat ruutukuviosukatkin kelpaisi...tai..tai... :-) valinta olisi vaikea! t.atzalea Neulomosta

  VastaaPoista
 18. Kiva blogi sinulla on ja aivan ihanat neuleet. Koska ihailen sinun kirjoneulet ... tykkään kovasti nuo oranssi - keltaisesta kukkakämmekkäästä :-))

  VastaaPoista
 19. Onnea 2-vuotiaalle!
  Molempiin arvontoihin haluaisin osallistua. Sukat kokoa 40, mutta kämmekkäätkin huolisin ;)

  VastaaPoista
 20. Onnea minultakin kaksivuotiaalle. Nää ovat jo niin tuttuja nää sun ihanat työsi, mutta edelleenkään en voi kuin ihastella silmät ymmyrkäisinä. Kämmekkäät on kaikki ihania ja sukkajalkojakin meiltä löytyy 38:sta aina neljäykkösiin. Kirja ois myös kiva juttu.

  Oikein hyvää syksyn alkua sinulle! Kohtahan noita käsineitä ja sukkia taas tarvitaan.

  Terkuin Mammukka Neulomosta

  VastaaPoista
 21. Eihän noista osaa päättää mitä haluaa, kun haluaisin ne kaikki :) Kirjoneulesukat olis kyllä ihanat, jos on kokoa 39 tai sitten kämmekkäät, siniset olis mieluisimmat. Tuota kirjaakaan minulla ei vielä ole. Voi kun nyt onnistais :)

  VastaaPoista
 22. Onnea täältäkin ! Kaikki sukat ja käsineet oin tosi kauniita,mutta jos noista valita ptää, niin kokovalkoiset pintaneuleiset ja vihreäkirjavat sukat ja sitten nuo Twilight mittensit on minun silmääni eniten ottavia :)

  ievuska

  VastaaPoista
 23. Onnea blogiin merkkipäivän johdosta! Arvontaan osallistun mielelläni, jos onni suosii niin nuo Winter Twilight Mitts ovat suosikkini.

  VastaaPoista
 24. Tuo lapaskirja minulta jo löytyykin, mutta nuo siniset kämmekkäät on ihan älyttömän upeat! Ja sininen ei ole edes mun värini... :D

  VastaaPoista
 25. Aivan ihania neuleita taas, kerta kaikkiaan! Eniten tykkäsin noista punapallollisista sukista, ja vihreäkuviollisista, ja ruusukämmekkäistä. Jos satun voittamaan, mikä vaan käy, meillä on monenkokoista jalkaa ja kättä! ;oDD

  VastaaPoista
 26. Onnea! Osallistun vain ensimmäiseen arvontaan, voittaessani haluaisin nuo sinertävän sävyiset kämmekkäät.

  T. Vihervaaranneli

  VastaaPoista
 27. Onnittelut 2-vuotiaalle! Käyn kyllä säännöllisesti kurkkimassa blogiasi, mutta olen vähän huono kommentoimaan... Jos arpaonnipotkaisisi, tykästyin eniten valkoisiin, vihreisiin sekä noihin "neliökuvioisiin" sukkiin. Myös oranssit sekä siniset kämmekkäät ovat ihanat!

  VastaaPoista
 28. Onnea! Pitkävartiset kämmekkääta lämmittäisivät kipeitä ranteitani, joten niitä tavoittelen. Haaviston kirja on jo hankittu. Hienoja neuleita olet tehnyt.

  VastaaPoista
 29. Hurjan kauniit nuo kelta-ruskeat kämmekkäät minusta, samoin kelta-oranssit. Paljon onnnea blogillesi!!! Tuottoisaa syksyä!

  VastaaPoista
 30. Onnea 2-vuotiaalle. Neuleesi ovat todella kauniita ja taitavasti tehtyjä. Haaviston kirjaa olen himoinnut jo pitkään eli se kiinnostaisi erityisesti.

  VastaaPoista
 31. Tykkään kaikista, mutta mua kiinnostais, että mistä on tuo vihreiden sukkien ohje?

  VastaaPoista
 32. Violetit rannekkeet vei heti sydämen. Palautathan sen rannekkeiden mukana, jos onni sattuu suosimaan.

  VastaaPoista
 33. Paljon ONNEA blogillesi!
  Sinikuvioiset kämmekkäät ovat ne, joita metsästän. Kirja-arvontaan en osallistu.

  VastaaPoista
 34. Osallistun molempaan arvontaan, tuota kirjaa ei ole kotona. Kämmekkäät kiinnostaa.
  Teet upeita sukkia.

  VastaaPoista
 35. Onnea kaksivuotiaalle. Winter Twilight Mitts olisivat suosikkini ja kirjaakaan ei minulla ole, eli sekin kelpaisi, jos arpa suosii.

  VastaaPoista
 36. Onnea kaksivuotiaalle. Winter Twilight Mitts olisivat suosikkini ja kirjaakaan ei minulla ole, eli sekin kelpaisi, jos arpa suosii.

  VastaaPoista
 37. Ihana blogi, paljon kauniita töitä. Vihreät sukat ja keltaoranssit kämmekkäät on tosi herkut!

  VastaaPoista
 38. Onnea 2-vuotiaalle!
  Nuo viininpuna/luumu valkoruudulliset on minusta ihanat. :)

  VastaaPoista
 39. Onnea!
  Paljon ihania neuleita ja ideoita olet blogissasi esitellyt. :) Valkoiset sukat miellyttäisi minua, jos arpaonni suosii. Eikä tuota kirjaakaan minulta vielä löydy, joten osallistun myös sen arvontaan.  VastaaPoista
 40. Onnea! Nuo alemmat kämmekkäät meni mulla jonoon, vinkeä malli! Jos sattuisi arpaonni kohdalleni osumaan niin kelta-oranssit kämmekkäät on tosi nätit ja mielelläni niitä pitäisin kädessä. :)

  VastaaPoista
 41. Ihania töitä olet saanut aikaiseksi ja onnea blogillesi myös. Mikäli arpaonni suosisi siniset kämmekkäät olisivat mieleen. Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 42. Onnea!

  Nuo ihanat Winter Twilight Mitts -kämmekkäät ois kyllä... ihanat!

  VastaaPoista
 43. Sait blogini kautta tunnustuksen♥ Inspiroiva ja innostava blogi sinulla ja kauniita töitä-Oikea kädentaitaja.

  VastaaPoista
 44. Oi, mulle kelpais noista mitkä tahansa lämmittämään varpaita tai ranteita. Jos vain sopivan pienet löytyy... :) Tuo sata kansanomaista kuviokudinmallia mulla jo onkin, kiitos vielä siitä. :) Voisi pian aloittaa sieltä jotku lapaset, kunhan saisi yhdet peukalot keskeneräisiin vielä neulottua.

  VastaaPoista
 45. Mä oon himoinnut tuota Haaviston kirjaa niin pitkään! Nuo kaikki kämmekkäät on kyllä ihania, mut kyllä nuo Pressed Flower Mitts on mun suosikit:)

  VastaaPoista
 46. Onnea 2-vuotiaalle blogillesi! Molempiin arvontoihin osallistun ja jospa arpaonni minua suosisi, niin ne siniset kämmekkäät ois ihanat tai sitten vasemman alakulman rinkulasukat.
  Syysterveisin Minttuliini neulomosta

  VastaaPoista
 47. Ei oikein kehtaa enää osallistua, kun on jo voittanut aiemmin! mutta tulin silti sanomaan, että hurjan kauniita ovat kaikki nuo :) suosikkeja kenties keltaoranssit ruusukämmekkäät, twilight mittsit ja vihreät sukat. Olet taitava!

  VastaaPoista
 48. Onnea blogille! Haaviston kirja on jo ja käsitöistä kelpaa kaikki, on ne niin ihania!

  VastaaPoista
 49. Aivan ihana blogi sinulla, sain paljon inspiraatiota omiin töihini :) ruskeat sekä ruusukynsikkäät ovat aivan ihanat, ja tottakai tuo kirja houkuttelee myös. Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 50. Onnea 2-vuotiaalle! Ihania kämmekkäitä,varsinkin nuo ruskeat kämmekkäät :)

  VastaaPoista
 51. Hurjasti onnea blogillesi!
  Ihania neuleita teet, kauniita sekä suuritöisiä.
  Vasemmalla alhaalla oleviin sukkiin tykästyin kovasti ja kokeilen onneani arvonnassasi.
  Kivaa syksyä sinulle toivottelen! :)
  -Ritva-

  VastaaPoista
 52. Onnittelut lähestyvän blogiuosipäivän johdosta.
  Ihania töitä kaikki, voi kumpa saisi valita useammat. Ajankohtaisin itselleni kuitenkin on Winter Twilight Mitts joiden väri taitaisi mätsätä hyvin syystakkini kanssa ja itse kun olen kovin huono tekemään noita käsineitä. Vaikka olisi kirjoneulesukatkin ihanat...
  Osallistun nyt vain ensimmäiseen arvontaan sillä Haaviston kirjan olen jo aikaisemmin hankkinut, joten toiselle kappaleelle ei minulla ole käyttöä.

  VastaaPoista
 53. Onnea blogillesi! Haaviston kirjoja miulla on jo 2, joten valitsisin valkoiset tai vihreät sukat.

  VastaaPoista
 54. Lämpimät onnittelut 2vuotiaalle! Niin kauniita neuleita, että vaikea aivan valita, mitä sitä toivoisi saavansa, jos onni potkaisee kohdalla. Kirjoneulesukat koossa 38 tai oranssit kämmekkäät hyppäävät ekana esiin. Kirja minulla jo on.

  VastaaPoista
 55. Onnittelut kahdesta vuodesta :) Tosi kauniita töitä olet tehnyt! Tykkään noista Pressed Flower mitts -kämmekkäistä ja ne voisi sopia hyvin mun pipon väriin. Kirjaakaan minulta ei kotoa löydy, joten osallistuisin myös sen arvontaan.

  VastaaPoista
 56. Onnea 2-vuotiaalle!
  Ihania neuleita kaikki, mutta jos onni potkaisee, niin kirjoneulesukat toivoisin, joka nuo vasemmassa reunassa olevat tai sitten jommatkummat oikealla olevat.

  VastaaPoista
 57. Onneksi olkoon! Olen täällä ihan uusi, mutta osallistun arvontaan kun kerran näin hyvään aikaan tänne satuin löytämään. Onpa sinulla kauniita neuleita! Kirjoneuletta ja kaikkea! Siniset palmikkosukat valkoisten ruusujen kera opastivat minut blogiisi. Taidan jäädäkin, kun sen nyt löysin.

  VastaaPoista
 58. Hei! Minäkin heti uutena lukijana olen innolla mukana arvonnassa! Niiden kauniiden sinisten polvisukkien perässä minäkin tänne löysin! Olet tosi taituri puikkojen kanssa!

  VastaaPoista
 59. Onnittelut! Kaikki neuleet ovat ihania, mutta jos joku pitää valita niin kämmekkäille olisi käyttöä, voisi vielä neuloa ulkona vaikka syksy jo ilmaa viilentääkin.
  Tuo kirja minulta löytyy itseltäni.

  Pipsapippuri

  VastaaPoista
 60. onnea blogille! noi valkoisten sukkien vieressä olevat kämmekkäät olis ihanat. kirjakin kiinnostaa.

  VastaaPoista
 61. Aivan ihania neuleita täällä! Olin etsimässä käsityöblogeista taas uusia vinkkejä omiin neulomuksiin. Syksyn tullen on pakko päästä edes sukkia kutomaan.
  Oi kun nuo oikean alareunan sini-lila sukat olisivat mieleen ja kirjaakaan en omista.

  VastaaPoista
 62. Onnittelut blogin kaksivuotiselle taipaleelle. Eksyin sivuillesi vahingossa ja oli ihan "pakko" liittyä vakituisten lukijoiden joukkoon.

  VastaaPoista
 63. Mielettömän kauniita neuleita. Arvonnassa mukanaa ollaan tietty ja linkitetty on blogiini myöskin arvonta sekä ehdottomasti olen lukijasi.
  Moni neulottujuttu kiehtoisi mikä oli kuvassa, mutta jos nyt pitää valita mikä onkin todella vaikeaa niin vaikkapa ne kämmekkäät sini-mustat.
  Olet suorastaan inpiroiva ja esimerkillinen meille muille♥

  VastaaPoista
 64. Onnea blogille! Aivan ihania neuleita!

  VastaaPoista
 65. Kauniita neuleita sinulla täällä. Onnea blogille! Ja jos onni potkaisee niin nuo keltaiset/oranssit ruusukämmekkäät valitsisin.

  VastaaPoista
 66. Upeita kirjoneuleita! Tyydyn ihailemaan, koska minulta kirjoneuleet eivät luonnista! Jos olisi arpaonnea, niin puna-valkoiset sukat haluaisin!

  VastaaPoista
 67. Vieläkö ehtii osallistua?
  Ruskea-keltaiset kirjoneulekämmekkäät olisivat aivan ihanat ja tulisivat jo tarpeen. Aamulenkillä alkoi käsiä palella. Syksy tulee väistämättä.

  VastaaPoista
 68. Vieläkö ehtii? Tahtoisin osallistua alavasemman sukkien arvontaan, kirja minulta jo löytyy :)

  VastaaPoista
 69. Toivottavasti vielä ehtii mukaan, jos ei ole vielä arvottu?! Toinen vasemmalta: puna-musta-harmaat. Nimim. Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista