sunnuntai 26. elokuuta 2012

Harmaata

Tämän viikon neulekuvat on kaikki harmaita. Sain kuin sainkin kaikki kolme paria seiskaveikkasukkia valmiiksi määräajassa ja laitoin postiin. Ja sitten aloitin uuden sukkaparin ja toisenkin enkä saanut kumpaakaan valmiiksi asti. Joten kuvissa vain vilauksia niistä kilpailusukista mustavalkoisena.

Kuten jo aiemmin todettua minä, seiskaveikka ja kirjoneulesukat olemme äärimmäisen huonosti yhteensopiva yhtälö. Ekasta parista tuli ihan liian harvaa ja se meni purkuun. Toinen pari onnistui jotenkuten, sukat on aikamoista peltiä, koko aika pieni, just mun 36 numeron jalkaan sopiva.

Kolmas pari on muuten ihan kiva mutta kirjoneule vetää vähän kasaan, ehkä jopa liikaa. Koko on kuitenkin vähän isompi kuin ekan valmistuuneen parin, malli ehkä turhan tavallinen.

Neljäs puikoille päässyt pari on muuten tosi hyvä, neulos pehmeää eikä kiristä mutta sitä kirjoneuletta on vain nimeksi ja juju on ihan muussa kuin siinä kirjoneuleessa. En siis todellakaan odota tänä vuonna sijoittuvani mitenkään. Tää meni nyt tämmöisenä harjoitteluna. Kaikki kirjoneulekaaviot on tallella joten jos joku värikuvat nähtyään haluaa kaaviot ja vähän ohjeentynkää se onnistunee.

Mulla on pitkästä aikaa pihalla kasvihuone. Miesväki sai sen kasaan vasta juhannukseksi joten satoa on tullut vähänlaisesti ja halla alkaa jo uhata. Kannoin siis yhden ruukussa kasvavan tomaatin sisälle. Tää on varmaan joku mutantti koska ikinä en oo siemenestä saanut kasvatettua näin näppärän kokoista tomaattia. Kasvi on alle metrin korkuinen ja ihan täynnä kukkavarsia. Raakileita alkaa myös olla ihan kivasti.

Ja loppuviikosta posti toi lisää vihreää. Tein alkukesästä vaihtokauppoja joissa lähetin maailmalle kämmekkäitä ja sain silmukkamerkkejä tilalle. Viimeisen vaihtajan kanssa sovin että laitan kämmekkäät ihan vaan lahjana kun niitä silmukkamerkkejä oli jo tullut enemmän kuin odotin. Niinpä yllätys olikin melkoinen kun pöydällä odotti pikkuinen kirjekuori josta paljastui aivan ihanat silmukkamerkit.

Yksi merkeistä on vähän isompi ja erivärinen, ero näkyy livenä selvästi mutta kuvassa paremmin vain kun otin kuvan niin että säilytyspussukka on merkkien päällä.

Merkit on tehnyt Koukuttaja ja niitä voi ostaa Etsystä.

Puikoilla on juuri nyt jotain sinistä, toivon saavani viimeisen keväisen arpajaisvoiton valmiiksi ensi viikolla. Sitten onkin taas pian uuden arvonnan aika kun blogi täyttää syyskuun alussa kaksi vuotta.


3 kommenttia:

 1. Hymyilytti, kun katsoin kilpailukirjoneulesukkiasi. Minulla myös melkein samanlainen ruusu omissani...

  VastaaPoista
 2. Meillähän on ollut ennenkin
  samanlaisia kuvioita puikoilla yhtäaikaa,
  ihan erilaiset sukat saatiin ainakin silloin aikaiseksi :)
  Onnea kilpailuun!

  VastaaPoista
 3. Heippa! Aivan mahdottoman upeita sukkia olet tehnyt, ei voi muutakuin huokailla ihastuksesta:) Mukavaa syksyä sinulle! T: Näpertelijä neulomon puolelta!

  VastaaPoista