sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Alhambra

Pari viikkoa sitten esittelin sukat joiden kuviointiin en ollut ihan tyytyväinen ja lupasin tehdä toiset samanlaiset. No nämä toiset oli valmiina jo viikko sitten ja kuvatkin otin silloin, sade vei viikon aikana nuo pienetkin lumenrippeet mennessään.


Kyseessä siis sama malli kuin tuolla pari postausta aiemmin. Näihin tein vähän pidemmän varren, tein taakse samaa kuviota kuin pohjaan, laitoin kantapäähän kirjoneuletta ja muokkasin pohjan mallineuletta pikkuisen.


Sukat on tehty samoilla puikoilla kuin ne edellisetkin. Kerroksia aika sama määrä, näissä uudemmissa terän kuvio alkaa eri kohdasta joten kärjessä on vähemmän yksiväristä. Ehkä ticotico on vähän ohuempaa kuin Opal koska tämä uudempi pari näyttää vähän isommalta, toisena värinä kummassakin parissa sama ruskea Step.


Tuo oranssi on oikeasti aika kirkasta, se on samaa mitä käytin näissä sukissa, kummasti nuo värit taas vaikuttaa toisiinsa, tässä parissa kumpikin väri himmentää toista. Nämäkin on mulle vähän isot muuten olis voineet jäädä omaan sukkalaatikkoon.


Malli: Alhambra kirjasta Op-Art Socks
Puikot: 2.5 mm pyöröpuikko
Langat: Opal ja Step


Aina välillä saan viestejä kuinka joku haluaisi jonkun ohjeen mutta nettiostaminen on kovin vaikeaa. Itse olen avannut Paypal-tilin jonne siirrän rahaa aina tarvittaessa (hillitsee osteluja kun ei ole korttia liitettynä). Tuota tiliä varten tarvitaan vain sähköpostiosoite ja sitten joku pankkitili jolta siirtää sitä rahaa tai luottokortti. Tilin avaamiseen löytyy ohjeita suomeksi ainakin täältä. Ja se ostaminen on sitten lopulta ihan liiankin helppoa, yleensä sivulta löytyy "Buy now" tai "Add to Cart", sähköisiä ohjeita ostaessa kysytään sähköposti ja sitten löytyy vielä nappi jossa lukee "Pay". Sitten kun kirjautuu omalle tililleen ja hyväksyy maksun niin kohta on ohje sähköpostissa. Ihan joka paikassa tuota Paypal tiliä ei voi käyttää mutta itse tykkään että se on aika turvallinen varsinkin kun pidän siellä vain vähän rahaa.


Ja edellisen postauksen pipossa oli virheenä se että ainakin yksi nurja silmukka puuttuu omalta paikaltaan, palmikot tais olla ihan oikein mutta pipo vähän huonosti noissa kuvissa.
7 kommenttia:

 1. aivan ihanat sukat!! tuo toinen pari on myös todella hienoa!!

  VastaaPoista
 2. Oi kun ihanat sukat.
  Vielä parempi vinkki ostelemisiin on, kun käyttää toisen Paypal-tiliä, niin ei tule itselle niin kalliiksi :-)

  VastaaPoista
 3. Minullakaan ei ole paypal tiliä. Koitan vielä selvitä ilman...
  Tosin kun säännöllisesti katselee näistä sinun ihanuuksiasi niin kyllä se kohta täytyy ottaa käyttöön ;-)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit värit! Itse olen "tapellut" usein PayPalin kanssa, mutta mieleeni ei ole tullut, että käyttöä voisi helpottaa rahan siirto..... Taidanpa heti kokeilla :) Kiitos vinkistä!
  Leena N.

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka kauniita sukkia!!!!

  VastaaPoista
 6. Todella upeita sukkia! Suorastaan rakastuin noihin <3

  VastaaPoista