sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Karkkivärejä

Laskurista löytyi ihan kivoja lukemia, vaikka se etsitty ei nyt sattunutkaan kenenkään silmiin. Diktaattorina päätän että laskurikisan voitti Martta koska oli selvästi paikalla kun laskurin lukema oli tasan 50 000, tuo laskuri vaan päivittyy valitettavasti vähän harvakseen (eikä edes huomioi ihan kaikkia käyntejä). Ilmoitatko mun sähköpostiin minkä lehden haluat ja osoitteesi niin laitan postia tulemaan.


Päätin jakaa kolme palkintoa joten AstaKos ja cesilia voivat myös ilmoittaa osoitteensa, lehtitoiveen voi myös ilmoittaa mutta se toteutuu vain jos kyseinen lehti on vielä vapaana (se kumpi ilmoittaa osoitteensa viimeisenä saa jäljelle jääneen lehden).


Kuvissa taas ihan perus sukat Novitan Nallesta. 56 silmukkaa ja varressa aluksi 2.75 mm puikot ja nilkasta loppuun 2.5 mm puikot. Nämäkin menossa lapselle joten varteen tarvitaan lisäväljyyttä vain vähän.


Käsi vihoittelee edelleen mutta ei se onneksi neuloessa pahasti tunnu. Eikä luultavasti ole edes tullut neulomisesta koska kesällä neuloin moninkertaisesti nykyiseen verrattuna. Tai sitten se jouhtuu siitä että olen neulonut liian vähän.


Ensi viikolle luvattiin jo kovin kylmiä kelejä, räntää ja luntakin loppuviikoksi. Nämä ei kuitenkaan ole ihan viimeiset ruskakuvat kun yksi valmistunut juttu esitellään vasta sitten kun se on perillä, kuvat on jo otettu.
9 kommenttia:

 1. kivat sukat!! tekisi heti mieli neuloa samanlaiset

  VastaaPoista
 2. Voi, minäkö voitin!! Kerrankin oikeaan aikaan oikeassa paikassa! Haluan lapanen-kirjasen, kun tuon Taito-lehden sain minäkin täältä Oulusta käsityömessuilta. Haluaisin oppia kutomaan myös lapaset. Laitanpa sinulle osoitteeni ihan heti. Kiitos jo etukäteen!

  Tosi kivat raitasukat olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 3. Pirtsakat sukkaset, oikein herkulliset =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos mukavasta postista! Selailin heti kirjasen läpi, mutta vielä on niin monta juttua kesken, ettei ihan vielä lapaset päässeet puikoille! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos,ihanasta postista tuli Sukkia ohjekuvasto joka on todella ihana ja tarpeeseen nuo kuivoa neuleohjeet joista olen joskus haaveillut tekeväni.
  Kauniita sukkia olet neulonut.

  VastaaPoista