torstai 3. lokakuuta 2013

Auts

Arvontavoittosukat lähti postissa eilen voittajalle ja ne on jo perillä. Voin siis näyttää kuvat täällä blogissa. Voittajan toiveena oli jotain palmikoita ja kun tulostettuna oli sopivasti ohje jossa on myös palmikoita niin valitsin sitten sen enempää miettimättä sen.


Tämäkin ohje on kesällä saamastani e-kirjasta Coop Knits Socks. Olen neulonut kirjasta jo tosi monta mallia ja täytyy kyllä nostaa hattua suunnittelijalle. Kaikkiin epäsymmetrisiin ohjeisiin on kirjoitettu ohje myös sille toiselle sukalle. Tässäkin mallissa se juju on pieni mutta sukista tulee peilikuvat ja sekös ilahduttaa tämmöistä symmetristä ihmistä.Joskus oikeastaan ihmettelen joidenkin sukkasuunnittelijoiden suurta ylistystä kun ne mallit on joskus vähän hutaisemalla tehty, kuka haluaa tehdä kaksi ihan samanlaista sukkaa kun pienellä muutoksella voi tehdä peilikuvat. Yksi tällainen suunnittelija jonka mallit alkaa pikkuhiljaa toistaa itseään, on mun mielestä CookieA. Hänen vanhemmat sukkamallinsa ovat kivoja ja hyvin mietittyjä mutta monet uudet on tehty vain laittamalla muutama mallineule ihan perus sukkaan.


Voittajan blogissa voi käydä kurkkaamassa sopiiko jalkaan, mulle nämäkin on ihan liian isot siksi ei kuvia mun jaloissa.


Malli: Dawlish
Lanka: MissBabs Cosmic, ihan mielettömän pehmeä merinovillasekoite. Tämäkin lanka tuli palkintona Tour-de-Sock kisasta
Puikot: 2.5 mm pyörö, tein molemmat sukat yhtäaikaa


Ja sitten tuo otsikon auts. Täällä ei nyt neulota hetkeen kun käsikipu palasi oltuaan välillä pois reilun viikon. Lääkäri kehotti laittamaan ranteeseen ideaalisiteen mutta eihän meiltä semmoista tähän hätään löytynyt. Tein sitten jonkilaisen siteen trikoovaatteiden huolitteluun tarkoitetusta nauhasta, puuvillaa jonka joukossa vähän elastaania.4 kommenttia:

 1. kauniit sukat!!

  pikaista paranemista käsille :-)

  VastaaPoista
 2. Sinulta noita kauniita sukkia syntyy! Mutta auts tuota rannettasi, toivottavasti paranee pian!

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat! Ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Paranemisia!

  Todella kauniin värinen lanka ja vielä kauniimpi sukka. Kyllä voittajan kelpaa.

  VastaaPoista