sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Uudestaan

Toistan taas itseäni ja tein toiset sukat samalla mallilla mutta eri väreillä kuin aiemmin.


Tällä kertaa tein sukkien värityksestä peilikuvat, raitoja en täsmännyt mutta vaihdoin kirjoneuleen ajaksi pohja- ja kuviovärien paikat. Ohjeessa kumpikin sukka neulotaan saman kaavion mukaan, vain pohjan kavennuksiin on erilliset kaaviot.Otin kuvat torstaina ja perjantaiaamuna meillä olikin sitten jo lunta. Kuvat on yllättävän kesäisen näköisiä, ei oikein arvaisi että nämä on kuvattu pikkupakkasessa ja marraskuisessa auringonpaisteessa.Sukat päätynee lahjakoppaan joka on vielä aika tyhjä. Ihan kaikki lahjottavat ei taidakaan saada sukkia tänä vuonna.


Mua harmittaa edelleen kovasti se että Novita poisti ticoticon valikoimista, oon tykännyt siitä kovasti ja käyttänyt paljon. Onneksi mulla taitaa olla vielä muutama musta kerä. Korvaavista langoista saa antaa ehdotuksia, haussa siis edullinen ohut sukkalanka 100 gramman kerissä. Fabel on muuten kiva mutta keräkoko vähän väärä.


Malli: Yaacov
Lanka: Novita ticotico (valkoinen) ja Viking Nordlys
Puikot: 2.25 mm sukkapuikot
4 kommenttia:

 1. Nämäkin on ihanat... jo muutaman aiemman Opt Art -postauksesi innoittamana tilasin tämän kirjan ja luulenpa, että tämä malli päätyy puikoille ensimmäiseksi. Näköjään toimii monessa eri väriyhdistelmässä.

  VastaaPoista
 2. Siis jälleen niin ihanat sukat. Minä laitoin joululahjatoiveeksi tuon kirjan. Olet saanut siis minutkin tykästymään.
  :-)

  VastaaPoista
 3. wow, todella hienot nämä sukat, kuten kaikki sun tekemiä

  VastaaPoista