sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Keväällä 2013

Vuosi sitten neuloskelin muutamia hyshys juttuja. Nyt on vihdoin tullut aika jolloin tuolloin valmistuneet saa esitellä julkisesti.


Ilun ja Jennin uusi kirja julkaistaan ihan kohta ja testineuloin siis pari kirjan malleista.


Ensin ilmoittauduin neulojaksi vauvahaalarille. Työkaveri oli jäämässä äitiyslomalle joten tein ohjeen pienimmän koon. Valitsin langaksi Novitan Bambun, kuvissa väri vääristyy, nämä on napattu pikaisesti aamulla ennen töihin lähtöä. Oikeasti haalari oli pehmeän luonnonvalkoinen eikä suinkaan beige.


Työkaveri kertoi käyttäneensä haalaria vauvallaan keväällä paljon, koko oli oikein sopiva ja materiaali keväiseen säähän sopiva. Nyt se ei taida enää mahtua kun vauveli täyttää kohta vuoden. Mallina siis Myyrä ja ohjeessa on paljon kokoja. Haalari neulotaan saumattomana.


Toiseksi testineuloin sukat, jotka ajattelin antaa kummitytölle. Unohdin kuitenkin sukat sukkalaatikkoon ja jouduin antamaan ne kummitytön pikkusiskolle jouluna kun kummitytön jalka kasvoi sukkien ohi.


Sukat neulotaan varpaista varteen. Käytin sukkiin kaikenlaisia jämälankoja ja raidoitin ohjeen mukaan.


Mallina näissä Melukylän sukat ja ohjeessa löytyy kokoja melkein kaikille lapsille.


Tälläkin viikolla mun neulomukset on olleet vähän hyshys kun neuloin mallin jonka ohjetta tarjosin Ullaan.


5 kommenttia:

 1. Ihanat neuleet olet koeneulonut. Tein samasta bambusta työtoverin vauvalle Estelle nutun. Vauva syntyi toukokuussa ja joulukkuus vielä nuttu oli käytössä, kun oli niin sopivan tuntuinen materiaali.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tästä uudemmasta bambusta olen tehnyt vain tämän haalarin. Se aiempi bambulanka on kyllä kestänyt pitoja ja pesuja tosi hyvin, kummityttö käyttää kohta kolme vuotta vanhaa mekkoa nyt tunikana kun vaate on mieluinen ja tyttö kasvanut hurjasti pituutta.

   Poista
 2. Käyttökelpoisen oloiset vaatteet! Ja sukat on ylivedot!

  VastaaPoista
 3. Thanks for sharing the good and useful information here on the blog for us.
  obat aborsi
  tanda tanda kehamilan

  VastaaPoista