sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kaksinkertaista

Jos edellisen postauksen sukat olivat näille keleille ihan liian paksut niin sitä ovat kyllä nämäkin. Meillä on ollut useamman päivän ajan lämpöä liki 30 astetta.


Sukkahullutuksen kolmas bonusohje ei taaskaan säväyttänyt kun näin ohjeen ainoan kuvan mutta kun muut alkoivat neuloa sukkia niin taas näkyi kivoja versioita.


Muokkasin ohjetta pikkuisen, mulla oli tuota ruskeaa lankaa vain vähän yli 50 grammaa ja muiden langankulutuksen perusteella arvelin että se ei olisi riittänyt jos olisin tehnyt varteen ohjeen mukaisen kolmannen mallikerran. Lankaa jäi vähän joten en ole vieläkään varma olisiko se riittänyt mutta ihan kiva tuo vähän lyhyempikin varsi on.


Sukan pohjassa värien järjestystä olisi pitänyt vaihtaa, halusin kuitenkin yhtenäisemmän väriset sukat ja menin samalla päävärillä myös pohjassa. Lisäksi lyhensin vähän kärkikavennuksia.


Mulle nämä on taas ihan liian isot mutta eiköhän näillekin käyttäjä löydy viimeistään jouluna.


Malli: Cathedrals koska tämä on sukkakisan bonusohje, ohje julkaistaan yleisesti vasta kisan jälkeen loppukesästä
Langat: California Salida, ruskea ja Kirjopirkka, puna-oranssikirjava
Puikot: 2.25 mm ja 2.75 mm


9 kommenttia:

 1. Blogiseuraamisissani on ollut taukoa. Onpa sinulta tullut monia ihastuttavia neuleita. Nämä viimeisimmät ovat oikein herkkujen herkut <3

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Näin samat lilan sävyisenä toisessa blogissa, hauskaa miten erilaiset erivärisistä tulee :)

  VastaaPoista
 3. Nämä on tosi kauniit. Mäkin juuri törmäsin toisaalla näihin, ja ihastelin tuota taituruutta - ja sitten näen heti perään toisetkin. Tekis mieli sanoa, että 'taikuri' eikä taituri :-)

  VastaaPoista
 4. Upeat sukat jälleen kerran! Sä olet ihan uskomattoman taitava ja nopea neuloja!

  VastaaPoista
 5. Taas kerran niin kauniit sukkaset!

  VastaaPoista