sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Kaikenlaista

Sukkatourin päätyttyä huomasin Ravelryssä ilmoituksen piakkoin alkavasta uudesta sukkatempauksesta. Super Sock Scarefest aka Scary Sock on kyllä tainnut pyöriä jo muutaman vuoden syys-lokakuussa mutta itse huomasin sen vasta tänä vuonna.


Aiempina vuosina kyseessä on ollut kisa jossa on kerätty pisteitä neulomalla sukat mahdollisimman nopeasti, tänä vuonna neulotaan vain yhdessä tempauksen aikana julkaistavat mallit ja lopuksi taitaa olla arvontoja osallistujien kesken.


Uusia ohjeita saadaan kaikkiaan 7, ensimmäinen syyskuun alussa ja viimeinen lokakuun lopulla. Ohjeet pohjautuvat yleensä johonkin kauhuleffaan ja innokkaimmat kuvaavat sukat leffan teeman mukaan. Mä ajattelin neuloa ainakin suurimman osan ohjeista mutta leffalinkit jätän kyllä katsomatta.


Ensimmäiseen malliin piti varata mintunvihreää ja ihonväristä lankaa ja vielä ruskeita helmiä. Ihan semmoisia en varastostani löytänyt, mutta vähän sinnepäin. En ole katsonut leffaa mihin tämä malli liittyy ja mutta jonkinlaista jätskitötteröä nämä kuvaa.


Sukanvarressa on vähän helmiä, ihan pikkuisen kirjoneuletta ja kivaa pintaneuletta joka jatkuu myös terässä. Kirjoneuleosuus oli vähän hankala, vaikka sitä onkin vain vähän. Langanjuoksut on aika pitkiä ja niitä oli vakea saada kiristämättömiksi.


Malli: The World's End from the Three Flavours Cornetto Trilogy ohjeen hinta muuttuu kunhan tämä tempaus on ohi, mallit on tarkoitettu aluksi vain kauhusukkailijoille
Langat: Novita Pikkusisko, harmaanruskea ja Hjertegarn Sock 4, vaaleanvihreä
Puikot: 2.25 mm


Tänäkin vuonna siemenestä kasvatettu Keijunmekko kukkii oikein kivasti. Onneksi näitä kauniita ja lämpimiä päiviä näyttää vielä riittävän.

3 kommenttia:

  1. Kivat sukat ja kaunis keijunmekko!

    VastaaPoista
  2. Ei voi olla mikään järkyttävä kauhuleffa kun sukat on ainakin niin söpöt.

    VastaaPoista
  3. Kertoo varmaan paljon, kun tarkoitukseni oli neuloa, mutta jäin lukemaan tätä sinun blogia... :) Ja luen jatkossakin.

    VastaaPoista