sunnuntai 30. elokuuta 2015

Feikkikirjoneuletta

Markkinoilla on jo pidemmän aikaa ollut näitä raitalankoja joista tulee kirjoneuletta ihan vaan sileää neulomalla. Ainakin semmoisia joissa on semmoista lyhyttä pätkää ja joista olisi tarkoitus tulla semmoista raitaa jossa on vuorotellen kahta väriä ja joka ei yleensä onnistu vaan lopputulos on jotain sotkua.


Regian Arne ja Carlos langasta pitäisi tulla kivoja kuvioita mutta minua hieman häiritsee kun nämäkin kuviot on vähän epämääräisiä, ehkä mulle pitäisi olla semmoinen ohje jossa on kerrottu tarkasti kuinka monella silmukalla ja millä tiheydellä langasta saa juuri oikeanlaiset kuviot.


Mutta onhan nämä helpot kun ei tarvitse kuin neuloa ihan perussukkaa ja lopputulos on ihan kivan näköinen. Varsin aivoitonta neulontaa siis, sopivaa vaikka automatkoille kun ei tarvitse ottaa mukaan kuin puikot ja lankakerä eikä sitten minkäänlaista ohjetta.


Olen nyt käyttänyt suurimman osan ostamistani keristä, lopuista tulee jotain jämäraitaa ja tätä lankaa ostan lisää vain jos vastaan tulee semmoinen mustakirjava kerä, se on ainoa väri jota ehkä voisin vielä kokeilla. Vähän olin pettynyt kun näissä on ihan samat raidat, värit vaan on erit.


Kuvausreissulla oli tarkoitus poimia pojan jukurttiin vähän mustikoita ja käydä samalla katsomassa onko puolukkapaikalla jo paljon raakileita.


Puolukat jäi tällä kertaa katsomatta kun vastaan tuli tämmöinen kaunokainen, peräännyttiin kiltisti ja kierrettiin toista reittiä.


Ja niitä mustikoita tuli ihan kivasti, metsään jäi vielä vaikka kuinka paljon.
1 kommentti:

  1. Onkohan tuo vastaantulijakin neulonut pukunsa samasta langasta, tiettyä yhdennäköisyyttä sukkien kuvioraitoihin näyttäisi olevan ;)

    VastaaPoista