maanantai 12. lokakuuta 2015

Syksyn värit

Odottelen edelleen blogiarvonnan voittajan yhteydenottoa. En kuitenkaan jaksanut enää odotella Sniper sukkien neulomista joten jos ja kun voittaja ottaa yhteyttä, sovitaan sitten vaikka joku muu palkinto jos mikään Sniper pari ei ole väriltään tai kooltaan sopiva,


Näihin valitsin langaksi viime vuotisista voittolangoista yhden aika kirjavan. Malliin olisi varmaan sopinut hillitympikin väritys mutta minusta nämä värit on kivat ja juuri tähän vuodenaikaan sopivat.


Tässäkin mallissa vedellään lankalenkkejä kuten niissä vihreä-oransseissa sukissa jotka tein vähän aikaa sitten. Näissä tekniikka on ehkä vähän vaikeampi, lenkkien saaminen tasakokoisiksi ei ole ihan helppoa.


Lanka oli tälläkin neulomiskerralla oikein kivaa neulottavaa, ehkä vähän löyhäkierteistä noihin lankalenkkeihin. Ensimmäisessä sukassa värit lätäköityivät selvästi, toiseen tuli vähän vähemmän yhtenäisiä värialueita.


Malli: Brickle Bush
Lanka: Sweet Georgia Yarns tough love sock
Puikot 2.25 mm pyöröpuikko

8 kommenttia:

 1. Upea malli ja upeat värit!
  Oikein herkulliset :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanan hehkuvat ruskavärit! :-) Kiva mallikin!

  VastaaPoista
 3. Vihdoinkin olen löytänyt sen ajan, että pääsin blogistanian syövereihin. Ja mikä ihana yllätys minua täällä oli odottamassa. Ja sitkeästi on odottanutkin. Lämmin kiitos Päivi, että olet malttanut odottaa.
  Sähköpostia on vaihdettu joten nyt minulla on ilo odottaa syksyn viimoihin jaloilleni lämmikettä.

  VastaaPoista
 4. Mitä suotta hillitympää väriä! Mun mielestä nämä on aivan mahtavat.

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän ihana lanka ja ihana malli sukissa! <3

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän ihana lanka ja ihana malli sukissa! <3

  VastaaPoista