sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Lumihiutaleita

Ihan vielä ei ole ollut niin kylmää että taivaalta olisi tullut mitään valkoista, ensi viikolle taitaa tosin olla luvassa ainakin räntää. Tässä sukkamallissa sen sijaan on taas vaihteeksi valkoisia kuvioita, voihan noita lumihiutaleiksi sanoa tai sitten ne on ihan vaan kukkasia.


Arvontavoittaja onnistui sitten valitsemaan mallin jonka olin juuri tehnyt mutta väärän kokoisena joten päätin tehdä sukat kuitenkin jollain muulla kuin Sniper mallilla. En tainnut osua valinnassani ihan pieleen koska sukat on jo perillä ja ilmeisesti mieluiset.


Malli on ollut mulla Ravelrykirjastossa jo jonkin aikaa, ilmainen ja helpohko, suurin osa langanjuoksuista on kivan lyhyitä mutta joukossa on myös muutama melkein yksivärinen kerros. Vaihdoin varrassa ja sukan päällä värit päinvastoin kuin ohjeessa koska halusin tehdä kuviot valkoisella. Pohjan tein kuitenkin semmoiseksi kuin ohjeessa koska sinne halusin pääväriksi tumman. Ohjeessa on vain yksi koko joten jouduin tekemään kärkeen muutaman lisäkerroksen jotta sain sukista vähän pidemmät.


Langaksi valikoitui minulle uusi tuttavuus Hot Socks Pearl jossa on villan ja nylonin lisäksi pikkuisen kashmiria. On muuten aivan ihanan pehmeä lanka mutta johtuneeko tuosta kashmirista että lanka on vähän joustamatonta joten käsialasta oli vähän hankala saada ihan tasaista. Näiden sukkien jälkeen puikoilla on jo ollut ihan tavallista sukkalankaa ja voi kuinka karhelta se tuntuikaan aluksi.


Malli: Snowflake Socks
Lanka: Hot Socks Pearl
Puikot: 2.5 mm pyöröpuikko11 kommenttia: