maanantai 28. joulukuuta 2015

CanCans

Joulukuun neulonta-aika meni melkein kokonaan noiden joulukalenterilapasten kanssa. Niiden lisäksi olen testineulonut yhden sukan ja neulonut nämä kummitytön lahjaksi pyytämät kämmekkäät. Puikoilla on vielä jotain pientä mutta en tiedä ehtiikö valmiiksi tänä vuonna vai meneekö ensi vuodelle.


Kummitytön pikkusisko sai synttärilahjaksi toivomansa kämmekkäät joten kysyessäni isosiskon lahjatoivetta sain pyynnön kämmekkäistä. Mallitoivetta ei esitetty mutta väritoiveena oli violetti, sininen tai punainen.


Selailin aikani Ravelryn ohjeita ja päädyin varsin yksinkeraiseen malliin. Langaksi valikoitui viime vuoden palkintolangoista Miss Babs Yummy 2-ply. Malli oli helppo ja kämmekkäät valmistuivat parissa illassa.


Tytär kokeili kämmekkäitä ja esitti epäiyn että ne voisivat olla liian pienet. Mun mielestä kämmekkäissä ei saa olla yhtään väljyyttä, käsissä pyörivät lämmittimet on aika ikävät. Mutta päätin silti tehdä toisetkin vähän isommilla puikoilla.Nämä on muuten samanlaiset kuin nuo ensimmäisetkin mutta tein kämmenselkään vähän erilaisen palmikon ja jätin nurjat kerrokset pois resorin reunasta. Kuvat on juuri niin huonoja kuin vuoden pimeimpänä päivänä saa otettua sisällä, yritin säätää värejä lähelle oikeaa mutta sekään ei oikein onnistunut. Kämmekkäät on tumman violetit, lankana sama violetti Hot Socks Pearl jota käytin marraskuussa kahvisukkiin.


Malli: CanCans
Lanka: Miss Babs Yummy 2-ply
Puikot: ekassa parissa 2.25 mm ja toisessa 2.75 mm

2 kommenttia:

  1. Kivoja kämmekkäitä olet neulonut. :) Piti tallentaa tuo ohje itsellekin odottamaan sopivaa hetkeä.

    VastaaPoista