sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Metsässä

Eilen aamulla julkastiin sukkahullutuksen viidennen kierroksen ohje joten olen neulonut koko eilisen ja tämän päivän kisasukkia. Koska olen kuitenkin vähän jäljessä näissä blogipostauksissa niin esittelen tänään yhdet vähän vanhemmat sukat.


Sukkahullutuksessa on aika monena vuonna ollut välissä vapaaehtoinen kierros joten semmoinen järjestettiin tänäkin vuonna kolmannen ja neljännen kisakierroksen välissä. Kierrokselle ei kuitenkaan annettu ohjetta heti vaan pelkät kuvat joiden perusteella sukat sai sitten neuloa jos halusi. Muutaman päivän kuluttua meille lähettiin myös se alkuperäinen ohje.


Itse päädyin neulomaan nämä kuvan ja siihen liittyneen selostuksen mukaan joten eihän nämä nyt ihan ohjeen mukaiset ole. Joku keksi lisätä sukkiinsa selostuksessa mainitun hirven joten laitoin minäkin muutaman sellaisen omiin sukkiini kun löysin Ravelrystä sopivan kokoisen kaavion (tai oikeastaan vain kuvan josta piirsin kaavion).


Mun piti kuvata nämä viime sunnuntaina kun käytiin nevalla kävelemässä, mutta siellä oli ihan liian kuumaa ja upottavaa ja valoakin oli ihan liikaa, siksi vain muutama kuva ja se ainoa nevalla otettu vähän ylivalottunut.


Malli: Rebus Socks ohjeella tulee vähän erilaiset sukat
Langat: Drops Fabel kirjava ja valkoinen. Valkoista käytin kolme pientä jämäkerää, toivottavasti kaikki samaa lankaa
Puikot: 2.25 mm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti