sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Karsintakierros

Sock Madness kisa alkaa aina karsintakierroksella jonka aikana järjestäjät suunnittelevat tiimit ja samalla karsitaan ilmoittautuneista ne jotka kisaavat oikeasti.


Tällä kertaa karsintakierroksen ohje pudotti ison määrän ilmoittautuneita pois varsinaisesta kisasta. Osa neuloi yhden sukan valmiiksi ja pääsee mukaan huutosakkiin mutta osa ei edes aloittanut kun ei syystä tai toisesta pitänyt ohjeesta.


No, tämä ohje ei kyllä ollut minunkaan suuri suosikkini, liikaa kierrettyjä silmukoita. Lopputulos näyttäisi ehkä paremmalta jos olisin valinnut langan jota olisi ollut täysi 100 gramman kerä, 85 grammaa ei ihan riittänyt kokonaiseen sukkapariin.


Punnitsin ensimmäisen sukan vasta kun se oli valmis ja tiesin että lanka ei riitä. Kisan säännöissä sanotaan että työhön saa ottaa uuden langan vasta kun alkuperäinen lanka on loppunut, siksi vain toisen sukan kärki on erivärinen.


Saatuani sukat valmiiksi olin aika kauan sitä mieltä että puran molemmista kärjet ja teen sukista samanlaiset mutta lopulta päätin kuitenkin antaa olla. Ihan samaten ne lämmittää vaikka eivät olekaan ihan identtiset.


En tykkää siitä että mallineule vetää sukat ihan kieroon, jalassa ne saa suoristettua mutta kuka jaksaa aina olla kääntelemässä sukkiaan. Langasta tykkään, tämmöinen raitalanka jossa raidat ei ole ihan tasaiset, sopi malliin yllättävän hyvin.


Malli: Twisted Madness
Lanka: Alize Superwash 100, toisessa kärjessä OnLine Supersocke
Puikot: 2.25 mm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti