sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Tuskien taival

Sock Madness kisan ensimmäinen varsinainen kisaohje julkaistiin maanantaiaamuna. Odotin koko pitkän työpäivän että pääsen aloittamaan sukat jotka ei oikeastaan näyttäneet kovinkaan houkuttelevilta ohjeen kuvissa.


Neuloin maanantai-iltana useamman tunnin ja tiistaiaamuna heräsin ihan kamalaan käsikipuun. Molempien käsien peukalot olivat kuin tulessa.


Tiistain sinnittelin töissä enkä neulonut illalla kuin ekasta sukasta puuttuvan resorin.


Keskiviikkoaamu ei oikeastaan ollut sen parempi mutta illalla kädet olivat jo siinä kunnossa että aloitin toisen sukan ja pääsinkin sen kanssa ihan hyvään vauhtiin.


Torstaina sain sitten neulottua sukat valmiiksi, perjantaiaamuna otin pikaiset kuvat sukista tabletilla ja raportoin kierroksen valmiiksi. Onneksi sukat hyväksyttiin, en olisi halunnut korjata niihin yhtään mitään.


Olisko sitten ollut tuo mallineule joka vaati vähän tavallisesta poikkeavia kädenliikkeitä joka aiheutti käsikivun vai onko tauti ihan vaan muuten vain päättänyt taas aktivoitua kunnolla mutta taitaa mun kisaaminen kyllä jäädä tähän ekaan kierrokseen jos seuraavallakin kieroksella on yhtä tuskallista (kädet ei ole enää kipeät ja joo, olen neulonut tänäkin viikonloppuna aika paljon).


Malli: Dropping Madness Socks
Langat: Harmaaraidallinen Roosa nauha sukkalanka ja pinkki Alize Superwash
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko


1 kommentti:

  1. Kauniit! Ja voihan madness! Kunnioitan sitä että jaksat ryhtyä moiseen - kyllä siitä syntyykin mitä kauneimpia sukkia!

    VastaaPoista