keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Kauhua

Tourin jälkeen on tänäkin vuonna Super Sock Scarefest yhteisneulonnan aika. Tempauksen kaikki ohjeet ovat saanet innoituksensa tai ainakin nimensä jostain kauhuelokuvasta.


Itse en ole kauhuelokuvien ystävä joten suurin osa näiden mallien innoittajista on minulle ihan vieraita, enkä aio tutustua niihin tälläkään kertaa.


Taidan olla mukana jo ainakin kolmannen kerran vai olisko nyt jo neljäs syksy. Ohjeet ovat ilmaisia ja pisteitä kertyy sen mukaan miten nopeasti saa sukat valmiiksi.


En ajatellut kisata tälläkään kertaa tosissani, neulon ne mallit mitä jaksan. Ohjeet ovat kuitenkin ilmaisia ja ne saa tallennettua Ravelryn kirjastoon jos vaikka huvittaa enemmän neuloa näitä joskus myöhemmin.


Ensimmäinen varsinainen malli oli tämmöinen jossa kuviot muodostetaan ainaoikein pohjalle, pieniä palmikoita ja oikeita ja nurjia silmukoita käyttäen.


Ihan kiva malli mutta mun lankavalinta oli vähän väärä, pehmeä ja halkeileva merinolanka sopisi ehkä paremmin johonkin kirjoneuleeseen missä silmukoita ei tarvitse siirrellä.


Ja mun kamera inhoaa taas tämmöistä peruspunaista, väri ei toistu yhdessäkään kuvassa oikein mutta on tietenkin luonnossa kivan värinen eikä ollenkaan tämmöinen vähän neon.


Lopputulos on kivan pehmeä, ensikosketus tähän lankaan oli varsin miellyttävä, vähän vain epäilyttää mahtaako näin pehmeä lanka nyppyyntyä kovinkin helposti.


Malli: Dance Academy Socks
Lanka: Arwetta Classic
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko
1 kommentti: