sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Viides etappi

Tourin viimeinenkin ohje on jo julkaistu ja mulla on vielä esittelemättä edellisen kierroksen sukat.


Kesällä, kun kipeät kädet estivät neulomisen melkein kokonaan, ajattelin välillä että vois olla helpompaa jos kipu olisikin jaloissa. Ei muuten ole yhtään helpompaa, kuvat jää ottamatta kun näillä jaloilla ei halua kävellä yhtään ylimääräistä.


Kuvat siis ihan pihapiiristä, kiersin talon ja se oli siinä, tänään oli vähän parempi päivä.


Neuloin näistä sukista ensimmäisen jo keväällä. Etapin lähestyessä pyysin suunnittelijalta viimeisimmän ohjeversion ja neuloin toisen sukan just ennen etapin alkua valmiiksi. Bongasin vielä jonkun mitättömän virheen ja ilmoitin suunnittelijalle.


Etappi alkoi iltamyöhällä meidän aikaa ja hyvin pian sen jälkeen kun olin mennyt nukkumaan joku oli mielestään huomannut virheitä ohjeen kaaviossa. Koska testineulojat olivat nukkumassa tai eivät huomanneet kysymystä, suunnittelija joka oli kirjoittanut ohjeen ja neulonut sukat joskus viime talvena, panikoi ja ilmoitti että virhe on. No, ei kylläkään ollut. Alkuperäinen kyselijä huomasi että kaavio olikin ihan oikein, poisti kysymyksensä ja osa muista oli sitten epätietoisia oliko niitä virheitä vai eikö.


Kerroin herättyäni helppiketjussa että kaaviot on mun mielestä ihan oikein ja suunnittelija vahvisti tämän sitten kun oli taas hereillä. Ihan turhaa sekoilua ja vain siksi että joku halusi ilmeisesti löytää ohjeesta virheitä ja suunnittelija oli epävarma koska hänellä on yleensä enemmän testaajia.


Tämä malli ei ole mun lempiohjeita, kaaviot on aika erilaisia kuin mihin olen tottunut, värikoodaus ei oikein toimi jos tykkää tulostaa kaaviot mustavalkoisena. Ihan kivat helmisukat kuitenkin ja kaipa nämäkin jollekin pienijalkaiselle kelpaa, mulle tuli S-koolla ja vähän minimiä enemmillä kerroksilla oikein sopivat 36-kokoiset sukat, moni sai samoilla spekseillä noin 40-numeroiset sukat.


Malli: Accio
Lanka: Sukka-puffa Säihky
Puikot: 2 mm pyöröpuikkoEi kommentteja:

Lähetä kommentti