sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Vielä yhdet

Palaan vielä kerran kesän Tourille vaikka kisa on jo ohi ja voittajat on julkaistu.


Ennen kisastarttia julkaistiin lämmittelyohje jota en ollut testannut, keskityin varsinaisten kisaohjeiden testaamiseen ja tiesin että tällä ohjeella oli monta muutakin testaajaa. Kisan loputtua päätin kuitenkin neuloa myös lämmittelyohjeen vähän niinkuin jäähdyttelynä.


Malli on taattua TiiQa, yksinkertaista kirjoneuletta lisättynä ribbineuleella. Sukat valmistuivat muutamassa päivässä, ihanaa kun voin taas neuloa pidempään kuin muutamia minuutteja yhtäjaksoisesti.


Otin sitten kuvia myös kaikista tämän vuoden kisasukista. Nämä mun sukat on kaikki tehty suunnilleen minimivaatimusten mukaisesti ja valmiiden sukkien koko on noin 36-38 eli nämä on kaikki sopivia pienijalkaisille naisille.


Tiedän että aika moni kisaaja sai samoilla silmukka- ja kerrosmäärillä huomattavasti isommat sukat aikaiseksi. Kisatessa käsiala on monesti löysempää kuin näin rennosti omaan tahtiin neuloessa mutta kisaa varten minimit pitää kuitenkin laskea edes suurinpiirtein sen ohjeen tiheyden mukaan. Aika monessa mallissa laskettiin minimeihin vähän negative easea eli minimitoistoilla olisi oikeasti tullut ohjeen tiheydellä pienemmät sukat kuin vaaditut noin 38-kokoiset.


Mutta nämä siis tänä vuonna, ensi vuotta odotellaan kovasti, kisaan on suunnitteilla pieniä viilauksia ja toivottavasti ensi kesänä on taas mukana iso joukko suomalaisia.


Malli: Priha
Langat: harmaa Novita Venla, turkoosi Austermann Step
Puikot: 2.25 mm pyöröpuikko


1 kommentti:

  1. Mahtavat sukat!
    Tuollaisia on ihana katsella.
    Ja varmaan vielä ihanampaa pitää jaloissa - jos raaskisikaan :-)

    VastaaPoista