sunnuntai 26. elokuuta 2018

Neljäs etappi

Olen vähän jäljessä näissä Tourin postauksissa mutta kaikki olen jo neulonut ja esittelen kunhan ehdin.


Tänä vuonna Tourilla oli lämmittelyohjeen lisäksi toinenkin suomalaisohje, tarjolla olisi ollut enemmänkin mutta kisaohjeet valitiin tänä vuonna äänestyksellä ja ihan kaikki mun äänestämät ei päätyneet kisaan.


Kirjoneuleesta tykkään aina, tosin näissä on mun makuun ihan liian pitkiä langanjuoksuja.


Ekaa sukkaa neuloessa korjasin alussa olevan virheen ihan automaattisesti, huomasin ilmoittaa virheestä suunnittelijalle vasta myöhemmin kun tajusin että tämä malli on suunniteltu niin näppärästi että kuviot jatkuu kummassakin reunassa katkeamatta.


Valitettavasti tämä todella hyvin mietitty suunnittelu vähän kärsi siitä että osa testiryhmästä halusi kaaviot isommalla fontilla ja pyysi jakamaan ne, osa kisaajista neuloi vahingossa kaaviot väärässä järjestyksessä ja idea ei sitten toiminutkaan kuin toisessa reunassa.


Tällä kierroksella tuomarit otti taas kisan aika löysästi, ketään ei rokotettu siitä että kaaviot oli neulottu väärässä järjestyksessä mutta jos kysymysketjussa kysyi saako niin tehdä niin vastaus oli tiukka ei. Myös kiiloja sai halutessaan lisätä ennen ja jälkeen kantapään haluamallaan tavalla ja kantapään kohdan sai valita itse.


Mun sukat on neulottu heinäkuun kuumimpina hellepäivinä ja olin todella onnellinen että mun ei tarvinnut neuloa näitä kilpaa. Mun sukat on keskenään erilaiset, käytin ohjeen vinkkiä kiepsauttaa kaaviot ympäri toista sukkaa neuloessa, hyvin toimi myös niin. Peilikuvat olisi saanut vain neulomalla vasemmalta oikealle mutta lukemalla kaaviot oikealta vasemmalle.


Malli: Arctic Blizzard
Langat: Kirjo-Pirkka, sininen ja Novita Venla, valkoinen
Puikot: 2,25 mm pyöröpuikko

4 kommenttia:

 1. Nämä on tosi kauniit. :) Ihaillen olen katsellut eri versioita, mutta langanjuoksut hirvittävät jo ajatuksenakin. ;) Yhdet tavallista haastavammat kirjoneulesukat on työn alla, hitaampaa on, kun joutuu seuraamaan silmä kovana kaaviota ja sitomaan juoksuja.

  VastaaPoista
 2. Lempeän väriset kauniit sukat.

  VastaaPoista
 3. Kauniit. Langan väri sopii malliin hienosti.

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat! Kiitos, että saamme seurata tätä Touria postauksistasi!

  VastaaPoista