keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Kultaisia helmiä

Sain SockMadness kisasta palkinnoksi muutaman pussillisen helmiä. Joukossa oli myös pussillinen kullanvärisiä helmiä jotka valitsin tähän seuraavaan malliin (jo neljäs ohje).


Ohjeessa suositeltiin värivalinnaksi kultaista ja siksi siis nuo helmet kun lähinnä kultaa mun langoista oli tämä Jyväskylän Neulefestareilta tänä vuonna hankittu vyyhti jonka väri on hunaja. Langan oikea väri taas jossain näiden kuvien välillä ei siis beige eikä keltainen.


Ja taas kerran malli on ihan kiva, terä tylsää sileää neuletta. Mutta onneksi lanka oli ihanaa neulottavaa.


Tein ekan sukan kantapäässä virheen. Multa jäi yksi kerros välistä ja taas kerran huomasin vasta toista tehdessäni, toisessa sukassa on oikea määrä kerroksia.


Sukat aloitetaan varpaista ja siirtyminen varteen kantapään jälkeen on selitetty varsin ylimalkaisesti. Tämän huomasin vasta kun toinenkin sukka oli melkein valmis.


Ohjeesta puuttui se miltä kerrokselta koossa S ja L varren kaavio aloitetaan. Itse aloitin ekalta kerrokselta mutta en ihan ekasta silmukasta. Jotta varteen olisi tullut ohjeen kuviomäärä, olisi pitänyt aloittaa jotain toiselta kerrokselta jota ei siis kerrottu ohjeessa. Mutta muuten siis kivat sukat ja uusi kotikin on jo löytynyt.


Malli: Cronos Device Socks
Lanka: SnailYarn Merino Sock
Puikot: 2.25 mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti