keskiviikko 31. maaliskuuta 2021

Hullutus alkaa taas

Ravelryn Sock Madness kisa alkoi taas maaliskuun alussa karsintakierroksella.

Olin iloinen että ensimmäisenä julkaistiin malli jonka suunnittelija on yleensä saanut ohjeensa viimeisille kierroksille. Nyt kaikki mukaan haluavat saivat neuloa hänen mallinsa joka oli hyvin suunniteltu kuten aina.

Mallin vaikeus sai aikaan aikamoisen kommenttiryöpyn mutta sinnikkäitä neulojia löytyi kuitenkin suunnilleen sama määrä kuin viime vuonna. Eikä malli ole oikeastaan vaikea, helmiäkin sai laittaa paljon vähemmän mitä minä laitoin. Kukkien tekeminen oli vähän hidasta mutta muuten ihan simppeliä neulontaa.

Huutosakkiin pääsy oli tehty tänä vuonna vähän vaikeaksi, piti muistaa ilmoittautua viimeisten kahden vuorokauden aikana. Minäkin siis ilmoittauduin ihan kisaajaksi vaikka en todellakaan aio olla mukana enää viimeisillä kierroksilla. Mutta neulon varmaan kuitenkin ihan kaikki mallit.

Näissä kuvissa on ihan sama värivirhe kuin edellisen postauksen kuvissa. Vaaleampi keltainen lähempänä oikeaa. Ostin langan Jyväskylän Neulefestareilta muutama vuosi sitten. Lanka huusi minun nimeäni ja kävin katsomassa sitä monta kertaa, sopi oikein hyvin tähän malliin ja oli aivan ihanaa neuloa.

Malli: Senbonzakura

Lanka: Sweet Georgia Yarns Tough Sock Love

Puikot: 2,25 mm pyöröpuikot

2 kommenttia:

  1. Kauniit sukat! Ostin samaa lankaa jonkun vyyhdin ja vielä on jäljellä. On todella ihana lanka neuloa.

    VastaaPoista
  2. Onpas kauniit sukat, laitoin heti mallin jonoon (ja lähtenee puikoille heti kun ohje saapuu "tavisten" saataville :3
    Kauniin heleän keltainen sävy näissä sukissa

    VastaaPoista