sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Kolmas kierros

Sukka-Finlandia taitaa olla jo loppumetreillä, mulla on vielä muutamat sukat esittelemättä.

Nämä kolmannen kierroksen sukat neuloin ihan aikataulussa mutta kuvat otin vasta äsken.

Mulla on ihan uusi kamera jonka käyttöä vielä opettelen. Kamera on ihan pokkari mutta siinä on paljon kaikenlaisia ominaisuuksia, varmasti paljon sellaistakin mitä en oikeasti tarvitse.

Nämäkin sukat neuloin miehelle, älkää kertoko sille että nämä on oikeasti kukkasukat. Osa kukkien väreistä on tuolla taitteessa piilossa kuten näin talviaikaan kukilla on tapana olla vähän piilossa. Tosin mulla kukki orvokki viime vuonna vielä joulukuussa kun oli lämmintä eikä yhtään lunta.

Neuloin sukat melkein ohjeen mukaan. Kärkikavennuksia muutin vähän kun muuten varpaisiin olisi tullut aika pitkiä langanjuoksuja.

Päävärinä Lidlin sukkalanka, tammikuussa siellä oli semmoisia kahden kerän paketteja ja ostin tätä perussukkalankaa vain yhden paketin. Parin päivän päästä harmitti kun kaikki paketit oli myyty, olisin voinut ostaa enemmänkin.

Kuviovärit Handun merinosukkalankaa, sitä erikoiserää mitä oli Jyväskylän neulefestareilla myynnissä pari vuotta sitten.

Malli: Jäke Sock

Langat: Crelando Anika sininen, Handu merinosukkalanka valkoinen, oranssi ja vihreä

Puikot: 2,25 mm pyöröpuikko


1 kommentti:

  1. Onpa kauniit villasukat. Tuo merinovilla on varmasti kivan pehmeää. Itsekin aloitin pitkästä aikaa taas neulomaan ja vielä löytyi kaapista jotain perussukkalankaa. Miten muuten nuo kukkakuviot tehdään?

    VastaaPoista