sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Juxtaposition

Pääsin vielä yhteen testineulontaan. En siihen kivaan luontotakkiin johon olisin mieluummin halunnut mutta ei huono tämäkään. Tätä paitaa olen pitänytkin jo paljon. Ja siihen takkiin on jo langat ostettuna, kirjan sain mieheltä synttärilahjaksi.

Kokonaan kirjoneuleinen paita sopi mulle oikein hyvin. Lankojen valinta aiheutti ensin vähän päänvaivaa mutta keksin sitten kerätä kuvioväriksi suunnilleen samanvärisiä lankoja. Käytin kuviovärinä kolmea eri lankaa. Kaksi saman värjärin samaa väriä eri pohjalankaan värjättynä ja kolmas on sitten jotain ihan muuta.

Sävyissä on eroja mutta ne on tarpeeksi lähellä ja tuo tumma väri syö vielä osan väreistä niin ne näyttää aika samalta. Käytin ensin vajaan kerän, sitten kokonaisen vyyhdin ja lopuksi vielä samaa väriä kuin alussa.

Malli: Juxtaposition

Langat: Arwetta Classic harmaa 956, Rva Silmusolmu Merino-Kashmir Sukkis väri Kelo, Lanitium Ex Machina BFL Sock Twist väri Haze ja Rva Silmusolmu Merino Sukkis väri Kelo

Puikot: 3,5 mm pyöröpuikko


2 kommenttia:

 1. Hei käsityöntekijä!
  Olisiko sinulla hetki aikaa käydä vastaamassa käsityöaiheiseen kyselyyn? Kysely on osa kahden kasvatustieteen tohtorin post doc -tutkimusta. Kysely käsittelee käsitöiden tekemisen ja arvojen yhteyttä, kestävää käsityötä sekä sosiaalisen median liittymistä käsitöiden tekemiseen. Kysely on tarkoitettu kaikille käsitöitä tekeville ja siihen vastaamiseen menee noin 20-30 minuuttia. Olisitko ystävällinen ja kävisit vastaamassa kyselyyn oheisesta linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/3E7D6087B575421F
  Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen
  (tätä kutsua saa jakaa eteenpäin)

  VastaaPoista
 2. Kaunis merinovilla paita! Itse tein uudenvuoden lupauksen, että neulon tänä vuonna ainakin yhden kirjoneuleisen paidan. Nyt olen jo puolivälissä ja itselläkin on tulossa kaksivärinen paita.

  VastaaPoista