sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Satumetsässä

 Vieläkin on muutama viime vuonna valmistunut neule esittelemättä. Elokuussa Anna Johanna haki testineulojia lasten villapaidalle. Koska paidassa oli sama metsäinen aihe joka on hänen kirjassaan aikuisten Woodland villatakissa, ilmoittauduin mukaan testaamaan ja pääsinkin. Neuloin 1 vuotiaan koon lapsenlapselle. Työ valmistui nopeasti ja kysyin tyttäreltä neuloisinko toisen samanlaisen paidan hänen kummitytölleen. Vastaus oli myöntävä. Mietittiin hetken lankoja, piti löytyä malliin sopivat tyttömäiset värit. Mun mielestä lankavalinta oli oikein sopiva. Olen neulonut tätä samaa liukuvärjättyä lankaa pipoon ja siihen ei osunut yhtään tuota ihanaa vaaleanpunaista. Onneksi tähän tuli kunnolla väriä. Toinen paita on kokoa 2 vuotta. 


Pienempi paita on ollut alle vuoden ikäiselle oikein sopiva ja käytössä aika usein. Paidassa on paljon eri eläimiä, karhu, hirvi, pupu,lintu ja orava ainakin. Ohjeessa on paljon kokoja, ihan vauvasta melkein teini-ikäiseen. 


Malli: Little Woodland

Langat: Drops baby merino luonnonvalkoinen ja harmaa, Hjertegarn kunstgarn pink, mauve, gray, brown, Hopeasäie Cash, vihreäkirjava

Puikot: 3,5 mm pyöröpuikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti