sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Vielä yhdet

 Ei pitäisi kirjoittaa postausta kipeänä kuten eilen tein. Luulin että olin esitellyt Madness kisan ekat sukat jo viime keväänä mutta en ollutkaan vaan vain karsintasukat ja yhdet bonusohjeella neulotut sukat. Joten tässä siis viime vuoden Madness-kisan ensimmäiset sukat. Kisaaja sai itse valita miten neuloi sukat kummallekin sukalle oli kaksi kaaviota sukat sai neuloa joko oikeinpäin eli suurelta osalta nurjilla silmukoilla. Koska mun kädet ei tykkää nurjista silmukoita, neuloin sukat  sisäpuoli päällä päin eli oikeat silmukat päällä. Sitten kun sukka oli valmis, se käännettiin ja katsottiin menikö yhtään oikein. Noi palmikot oli pikkuisen hankalia ja monella meni väärin syystä tai toisesta.

 Mulla oli lanka jota käytin ihan ekaa kertaa, ihanan pehmeä ja vain vähän halkeilevat. Mutta eipä tarvi ostaa tätä toiste ainakaan aikuisten sukkiin. Tytär sai sukat jouluna ja ilmoitti jo tammikuussa että toisessa sulassa on reikä. Hänellä on paljon vanhojakin sukkia jatkuvassa käytössä eli ihan liian äkkiä kului kyllä nämä puhki. Malli: Ebil Choices

Lanka: Scheepjes Metropolis

Puikot: 2,25 mm pyöröpuikko


Viime vuoden kisassa minulla oli siis teemana sateenkaari, karsintasukat oli keltaiset ja kisasukat sitten järjestyksessä oranssit, punaiset, violetit, siniset, vihreät ja moniväriset toiseksi viimeisessä parissa oli varmaan kaikki sateenkaaren värit. Tänä vuonna taidan neuloa niillä langoilla mitkä laatikosta ensin osuu käteen, enkä osta kassillista uutta lankaa kuten tein viime vuonna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti