lauantai 12. helmikuuta 2022

Vuoden 2021 Sock Madness

 Esittelin viime keväänä vain muutamat sukat jotka neuloin Sock Madness kisassa. Neuloin kuitenkin kaikki kisasukat ja monta bonusmalliakin. Kisasukista on kuvat ja tiedot tallessa. Bonussukista en ole tainnut kuvata yksiäkään.


 Toisella kisakierroksella tarvittiin paljon helmiä


Malli: All the B's

Lanka: Novita Venla


Kolmannella kisakierroksella opin neulomaan kaksiväristä patenttia niin että neuloin molemmat värit samalla kerroksella. Taidosta oli hyötyä myöhemmin viime vuonna. Neuloin kahdet eri väriset sukat kun en ekalla kerralla ihan ymmärtänyt ohjeistustaMalli: Beleaf in yourself

Langat: violetit sukat hot socks Uni/solid ja online supersock vihreä-harmaat raidallinen Fabel ja hjertegarn Sock 4 

Neljännellä kisakierroksella sukista roikkui paljon langanpätkiä, kaikki eri väriset simukkajonot neulottiin yhtä aikaa pohjavärin kanssa. Helpommalla olisi ehkä päässyt jos nuo viivat olisi virkattu jälkikäteen.
 

Malli: Little Etude

Langat: Hot socks pearl sininen päävärinä ja Handu gimallesukkis harmaa sekä Wollmeise pure merino 100 % tummansininen kuvioväreinä.


Olin mukana kisassa vielä viidennellä kierroksella ja jatkoonkin pääsin kun tein viimeiset kukkaset töissä ja otin siellä myös kuvat kännykällä. Ei enää tätä jännitystä mun elämään. Mutta olen silti ilmoittautunut jo tämänkin vuoden kisaan. Ilmoita sinäkin itsesi mukaan jos tykkäät neuloa myös vähän erikoisempia sukkamalleja.


Malli: Sweet Rose Socks

Langat: Inaya merino sock, kirjailut tehty Handun merinosukkalangalla.


Olen ollut sukkahullutuksessa pari kertaa finaalissa. Nyt en enää edes yrittänyt finaaliin. Kuudennen kierroksen sukat neuloin kuitenkin vaikka putosinkin  kisasta. Ilmoitin itseni näiden sukkien valmistuttua huutosakkiin. Näistä ei kummempaa sanottavaa, perus kirjoneuletta mutta aika pitkiä langanjuoksuja.


Malli: Madeline


Langat: raidallinen Step ja musta Tico tico


Vaikka en kisannut finaalissa, neuloin myös viimeisen mallin. Kuva vain yhdestä sijasta vaikka neuloin kyllä kaksi. Mies toi mulle neulottavaa sairaalaan ja oli jostain syystä kerännyt kassiin ison pinon valmiita sukkia, myös nämä. Jätin osan valmiista sukista sairaalaan ja toivon että niille löytyi sieltä käyttäjä. 
Malli: Walking in Circles

Langat: musta Novita Venla ja kirjava opal relief
Nyt helmikuun aikana voi siis ilmoittaa itsensä tämän vuoden kisaan. Kisaajien pitää olla Ravelryssä ja siellä vielä Sock Madness forever ryhmässä. Ryhmän tiedotusketjussa on ohjeet ja linkki ilmoittautumislomakkeeseen. Maaliskuun alussa tulee sitten karsintaohje omaan sähköpostiin. Nyt helmikuussa neulotaan lämmittelymalleja. Eka läppäri on jo julkaistu ja olen jo neulonutkin sukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti