torstai 22. joulukuuta 2022

22. joulukuuta

 Päivän luukku on viimeinen v 2021 valmistunut pikkusukka. ja viimeinen jossa on oikean värinen terä. Kun jatkoin sukkakalenteria tänä vuonna lokakuussa terien värijärjestys meni sekaisin. Ja huomasin sen tietenkin vasta kun kaikki sukat oli valmiina. Kalenteri on kuitenkin kelvannut lapselle hyvin eikä lapsen äitikään huomannut virhettä vaikka sanoin siitä.


Kalenterilanka, vaihteeksi pienempi 10 g vyyhti. Olen tykännyt kun tässä on ollut vähän erikokoisia vyyhtejä. Värit kivan vaihtelevia.
Ja sitten sinisiä kuvia. Jos aurinko laskee jo ennen kolmea on ihan turha kuvitella saavansa hyviä kuvia töiden jälkeen kun töissä on oltava siihen kolmeen asti. Tein työkaverille kämmekkäät lankakalenterin minivyyhdeistä. Pinkki on viides päivä esitelty Skeinfinity ja toinen väri nurjan viime vuoden kalenterista ja nimeltään hiutale. Vähän kyllä mietin tuota nimeä mutta onhan niitä muitakin hiutaleita kuin lumihiutaleet jospa tämä onkin kaurahiutale. Ekaa kämmekästä tehdessä huomasin kyllä että peukaloon meni värit väärinpäin. Päätin että ne saa olla noin. Työkaveri ei sitä kuitenkaan huomaa olkoon design feature.


Malli: Spring Roses in vienna näitä olen neulonut aiemmin useammat ja näköjään täydellinen malli näille mini vyyhdeille Molemmat värit riitti hyvin ainakin näin väärin neulottuna

Langat: Skeinfinity ja nurja minivyyhdit

Puikot: 2,75 mm pyöröpuikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti