sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Valmis

Takki tai jakku tai mikä tämä nyt sitten lieneekään on nyt valmis. Ompelin napit eilen aamulla ennen kuin lähdin Tampereen Messuille. Nappien kanssa kävi vähän hassusti kun nämä eivät ole ollenkaan ne napit mitkä alunperin valitsin, ne katosivat jonnekin. Muistan jättäneeni ne joko pöydälle tai sitten laitoin ne käsityöpussiin mutta eilen aamulla niitä vain ei ollut missään.Tänään on taas ollut todella harmaa päivä ja kuva on siksi hieman huono, lisää löytyy Ravelrystä. Yritän saada lapsen kuvaamaan joskus ensi viikolla jos kuvat vaikka onnistuisivat paremmin.

Messuilla oli ihan liikaa väkeä, olen muutamana vuonna käynyt messuilla perjantaina ja niin oli tarkoitus tänäkin vuonna mutta se ei vain onnistunut. Ostin kilon sukkalankoja ja muutaman kerän Alpakkaa, kaksi sukkakirjaa, kynttilän ja huivineulan. Enemmänkin olisin halunnut ostaa mutta mulla oli mukana aika vähän käteistä ja uuvuin ihan täysn siihen väenpaljouteen.

6 kommenttia:

  1. Kivan harmooninen neuletakki =o)

    VastaaPoista
  2. Onks tämä se sun sytyck-neulees johon ohjekin oli? Ainkin näyttää hyvin samanlaisilta, ja tälläsen tahtosin neuloakin :)

    VastaaPoista
  3. Tämä on just tuo SYTYCK. Ohje on kokoon S/M.

    VastaaPoista