sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Lisää sukkia

Ehdin näköjään päivittämään vain sunnuntaisin. Vaikka eipä mulla viikolla kyllä mitään esiteltävää olisi ollutkaan.

Lupauduin maanantaina taas kerran uuden sukkamallin testineulojaksi. Ajattelin tekeväni sukat muutamassa illassa mutta kyllä niihin sitten ihan koko viikko taas meni. Malli on kiva ja sukat on kauniit mutta mun ranteet ei tykkää yhtään noista kierretyistä silmukoista.

snakes1

Mulla on lankana näissä Sisu joka oli ehkä vähän turhan paksua tähän malliin, kerrostiheys on vähän väärä. Kantapäästä tuli kuitenkin ihan sopiva vaikka väärällä tiheydellä siitä olisi luullut tulevan ihan liian ison. Muuten nämä sukat on isot mulle, mutta jos valmiina on jo kymmenen paria itselle sopivia sukkia niin on ehkä järkevää tehdä välillä isompia sukkia kun niille löytyy helpommin käyttäjä :)

snakes2

Mallineule jatkuu myös kantapäässä. En voi linkittää ohjeeseen kun sitä ei ole vielä julkaistu, mutta eiköhän se löytyne jossain vaiheessa täältä. Tuo linkki vie Ravelryyn ja sieltä löytyy saman suunnitttelijan muita sukkaohjeita aika monta.

Kyselin joku aika sitten kiinnostaisko ketään mun tekemät sukat ja sain myös muutaman sukkapyynnön. Outi oli ensimmäinen ja hän on jo saanut sukkansa. Toivottavasti tuli sopivat ja varpaat pysyvät talven lämpimänä.

slant4

Näissä sukissa oli myös paljon kierrettyjä silmukoita. Malli on Slant, ohje löytyy tuon blogin oikeasta sivupalkista nimellä ja on ilmainen. Blogista löytyy myös monia muita ohjeita jotka on myös kivoja mutta suurin osa on maksullisia. Näissä sukissa on lankana Pirkanmaan Kotityön Kirjo-Pirkka, puikot 2.75 mm. Tykkään Kirjo-Pirkasta sukkalankana ja aion ostaa muutaman erivärisen vyyhdin tulevilta Käsityömessuilta Tampereelta.

Eilen neuloin yhden sukan valmiiksi ja aloitin sille parin, tänään "pakotin" itseni jatkamaan SYTYCK neuletta ja hihat alkaa olla puolivälissä. Olisi ehkä kannattanut piirtää ne palmikot etukäteen paperille, jouduin purkamaan aika monta kerrosta. Kuvaa ei nyt tule kun on jo kovin pimeää.

Ensi viikolla ainakin lisää sukkia :)

2 kommenttia:

  1. Nämä ovat kaikki niin ihania! Täällä onnellinen sukallinen.

    VastaaPoista
  2. Tyrmäävän hienoja! Ja kyllä sä sen SYTYCKin vielä kesytät!

    VastaaPoista