sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Aina ei voi onnistua

Ei edes joka kerta. Joku ehkä muistaa kun esittelin testineulomani käsineen joskus syksyllä. Sen mikä oli tyttärelle aivan vääränvärinen.


sormikas1

Tämä on siis odottanut paria jo muutaman kuukauden. Tuo väri tuo mieleen semmoiset kumihanskat ja kukapa sellaisia haluaisia julkisesti pitää. Päätin sitten tehdä toisenkin hanskan ja värjätä valmiit hanskat violetiksi kun mulla piti olla sinertävää Cool Aidia. Koko viikon ahertamisen jälkeen toinenkin valmistui, sileän nurjan neulominen siististi onnistui toisessa vielä huonommin kuin ekassa joten en todellakaan voi kehuskella kauniilla neulekäsialalla tässä työssä. Ja se värikin oli sitten jotain ihan muuta kuin sinertävää.

star trail7

Ensimmäinen värjäys onnistui jotenkuten, ranteisiin jäi vähän liikaa tuota vaaleanpunaista. Olisin halunnut näistä kuitenkin neutraalimman väriset joten kattilaan päätyi myös vihreää. Tulos ei kuitenkaan ollut kuvittelemani ruskea vaan tuollainen tumma punainen, ei nyt ehkä ihan kaikista tyhmin väri joten ehkä näitä tulee joskus pidettyä.

star trail4

Teini otti kuvat ja meitä molempia paleli joten kuvat meni myös vähän pieleen, suurin osa on tällaisiä sinisiä. Tarkemmat tiedot löytyy Ravelrystä.

Ne viime viikolla kuvassa vilahtaneet sukat on myös valmistuneet eikä nekään ihan onnistuneet. Koon 38 sijasta sukista tuli ehkä kokoa 40. Ehkä näillekin kuitenkin löytyy joskus käyttäjä. Ohje uusimmasta Novitasta malli 71.

sinisukka3

Ja epäonnistumiset sen kun jatkuvat. Nyt on puikoilla palmikkosukat aivan liian kirjavasta langasta, palmikot näkyy tosi huonosti vaikka lanka muuten onkin ihan kivaa.

Tänään aion lajitella lankoja ja tehdä suunnitelmia tulevaa hamsterikuuta varten. Suunnitelmissa on tehdä ainakin yksi paita ja ehkä peittotilkkuja ja tietenkin muutamat sukat.

7 kommenttia:

 1. Tosi kauniit nuo käsineet! Varsinkin värjäyksen jälkeen :)

  VastaaPoista
 2. Eiks niitä olis voinu kutoa nurinpäin? Siis nurja puoli päällä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista.

  Itse asiassa neuloin tuon toisen hanskan sormista osan nurinpäin. Ekassa en voinut koska olin testineulojana ja silloin pitää tehdä just niinkuin ohje on kirjoitettu. Koko hanskaa ei kannata tehdä nurja puoli päällä kun noi pienet palmikot on aika hankalia nurinpäin kun ne tehdään vielä kierretyillä silmukoilla.

  VastaaPoista
 4. Ei se aina mene putkeen... mutta varmasti noin hienoja neuleita tulee käytettyä! Jonkun. Joskus. Purkaminen on mulle varsin tuttua puuhaa... olen neulonut 2 kerää 7 veljestä nyt kahteen kertaan ja taidan taas kiskaista langanpäästä ja aloittaa sen homman alusta... aina ei voi tosiaankaan onnistua

  VastaaPoista
 5. Nätisti värjäytyi nuo käsineet, kieltämättä hieman kumihanskamaiselta näyttää tuo vaaleanpunainen ;D

  VastaaPoista
 6. Kauniilta näyttävät käsineet ja sukatkin on hienot!

  VastaaPoista