sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Parsittu

Aina joskus käy niin että tulee valittua käyttötarkoitukseen sopimaton lanka. Näiden sukkien osalta niin taisi päästä käymään, toisen pohjassa oli reikä ja toinenkin miltei puhki kulunut noin kymmenen käyttökerran jälkeen. Mulla olisi kyllä ollut vielä pieni kerä tätä samaa lankaa mutta kun se ei näytä kestävän niin ostin sitten toiselta neulojalta vähän eri sävyistä Wollmeisea vahvistettuna jospa se kestäisi vähän paremmin. Illan uurastuksen jälkeen kantapäät näyttävät nyt tältä:

Onhan tuossa ihan selvä väriero mutta pääasia olisi että sukat kestäisivät paremmin käyttöä.

Lankaa kului sukkien korjaamiseen niin vähän että tein sitten loppuvyyhdistä itselleni uudet sukat.
  


Mallina näissä sukissa Petrouchka ja lankana siis Wollmeise Twin, puikot 2.25 mm. Tämä väri oli ihan mahdoton kuvattavaksi, kahdestakymmenestä kuvasta onnistui ehkä viisi jotenkuten.

Pojista keskimmäinen pyysi tekemään itselleen nallen jo kauan sitten. Koska Rica kirjoitti omassa SYTYCK-haasteessaan nalle-ohjeen, ajattelin kokeilla sitä. Pää piti aloittaa muutaman kerran alusta mutta muuten nalle valmistui tosi nopeasti. Lankana käytin omasta haasteestani jäänyttä Lidlin San Marino-lankaa, nuttu on tehty Nallesta. Ohje löytyy Ravelrystä ja myös Rican haastetta varten perustamasta blogista.

Poika oli iloisesti yllättynyt saatuaan nallen, ei tosin arvostanut äidin kirjontaosaamista kovin korkealle.
                                                                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti