torstai 20. tammikuuta 2011

Ihanaa postia

Tämä viikko on ollut oikein kiva kun mukavaa postia on tullut monena päivänä.
Voitin Ravelryn SKA ryhmän marraskuun arvonnassa vyyhdin sukkalankaa. Värjäri pahoitteli kun hänellä oli vain vähän värejä tarjolla valittavaksi mutta tää väri kolahti heti. Sain myös yhden teepussin extrana.

 
Novitan neuleet kiertoon vaihdossa sain kasan silmukkamerkkejä ja ihanan kortin, itse laitoin sukat maailmalle.
 
Tämän kirjan vaihdoin Wollmeisen sukkalangalla. Lisää sukkia luvassa mitä ilmeisemmin.
 
Ja sitten vielä toinen kuva tuosta langasta. Vieläkin on töiden jälkeen kovn pimeää kuvat piti ottaa salamalla eikä värit silti toistu ihan oikein. Tämän langan sain siis täältä.

Arvontaan on tullut aika yksimielisiä vastauksia joten en hautaa blogia ainakaan vielä. Tulette siis jatkossakin näkemään lisää sukkakuvia ja muitakin neuleita. Arvontaan voi vielä muutaman päivän osallistua, palkintoja on tulossa ainakin neljä.

Ja niitä luvattuja kissasukkia pitää odottaa vielä hetki, yritin kuvata sukkia tänään mutta kaikki kuvat epäonnistuivat.

1 kommentti:

  1. Voih... tilasin tuon kirjan Amazonilta ja samalla tilattiin samaan talouteen toinenkin tuote. Niistä tuli molemmista samana päivänä sähköpostiin ilmoitus lähettämisestä, kirjasta vain parisen tuntia myöhemmin. No, se toinen tuote on tullut noin viikko sitten, kirjaa ei ole kuulunut vieläkään. Tosi masentavaa. Saa vain katsella toisten blogeista kuvia ja haaveilla vain... ja pelätä, että koko kirja on hukkunut matkalle.

    VastaaPoista