sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Arvonta

Nyt kun tempaus jonka takia perustin tämän blogin alkaa olla lopuillaan ja tanssit on tanssittu, on aika miettiä mitä teen tälle blogille jatkossa. Kirjoittaminen on ollut ihan mukavaa eikä ollenkaan niin aikaa vievää kuin etukäteen ajattelin.

Olen miettinyt jatkoa ajatellen muutamia vaihtoehtoja joita saa kommentoida, kaikki kommentit osallistuvat arvontaan vaikka ne eivät edes koskisi blogin jatkoa.

Eli jatkanko a. samoin kuin tähänkin asti eli postaus noin kerran viikossa ja esittelen suurinpiirtein kaikki valmistuneet käsityöt, b. esittelen vain isommat/erikoisemmat työt ja postaan pari kertaa kuukaudessa, c. pidän blogia vain erilaisia tempauksia varten ja postaan vain silloin kun osallistun johonkin vaikkapa kohta alkaviin Lankahamtereihin vai d. unohdan koko blogin ja jos joskus tuntuu siltä että olisi hauska kirjoittaa perustan ihan uuden blogin.

Kommentoida saa vapaasti ja kaikkien kommentoijien kesken arvon Neulekirjan ja jos kommentteja tulee jostain syystä paljonkin niin voin arpoa myös jotain neulottua (sukat tai lapaset tai ehkä jopa molemmat). Suoritan arvonnan johonkin aikaan ensi sunnuntaina joten osallistua voi lauantaina 22.1. puoleen yöhön asti

Viikoon valmistuneesta ei sitten olekaan yhtään kuvaa koska sukat valmistuivat vasta ihan äsken ja meillä on jo pimeää joten jos kissasukat kiinnostavat niin niistä kerrotaan kuvan kanssa ehkä ensi kerralla :)

64 kommenttia:

 1. Jatka ihmeessä blogin pitämistä! Kirjoittele milloin mieli tekee ja esittelet, mitä milloinkin on tullut neulottua. Kyllä se siitä.

  VastaaPoista
 2. Tietty kissasukat kiinnostavat:) Mie olisin A vaihtoehdon kannalla, koska työsi ovat kiinnostavia ja olen utelias:)

  VastaaPoista
 3. Kissasukat kiinnostavat ja vaihtoehto A miellyttää minuakin! :)

  VastaaPoista
 4. A, B ja C! Tai niin kuin minä: silloin kun huvittaa ja jaksaa, kun on jotain asiaa tai vaikkei olisikaan mitään kovin ihmeellistä asiaa, kun on kysyttävää tai ilmoitusluontoista, mainostusta, vinkkiä - kun haluaa nollata pään ja saada itselle käsityöjuttuja muistiin! Ei kannata kasata paineita päättämällä että aikoo postata kerran viikossa, siitä tulee vaan stressi kun ei sitten yhtäkkiä keksikään aihetta...

  VastaaPoista
 5. Kissasukat kiinnostaa ja kyllä minäkin kallistun vaihtoehtoon A :)

  VastaaPoista
 6. Hei!

  Suosittelen jatkamaan blogin pitämistä eli vaihtoehdot a, b,tai c, ihan oman jaksamisesi mukaan. :)

  Omaani kirjoittelen, kun ehdin ja jaksan, en mitenkään säännöllisesti.

  VastaaPoista
 7. Jatkat ehdottomasti! Ja postaat, kun siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 8. jatka ihmeessä ja oon samalla kannalla kuin tapu mulla on kaksi blogia toinen novitalla ja toinen täällä blogerissa ja ihan kivaa on ja on mukava lukea ja katsella toisten töitä...

  VastaaPoista
 9. Jatka ihmeessä!!! Vastaukseni voisi sitten siis olla a! Tosi kauniita töitä olet tehnyt ja niistä on ollut kiva lukea enemmänkin(enemmän kuin ravelryssä/neulomossa)!

  VastaaPoista
 10. Ehdottomasti vaihtoehto A

  VastaaPoista
 11. eihän tässä mitään sääntöä ole, bloggaa silloin kun siltä tuntuu, vaikka pidemmänkin tauon jälkeen.

  VastaaPoista
 12. KIVOJA SUKKAOHJEITA SULLA, OVAT MUKAVASTI ERILAISIA JA MALLINEULEET VAIKUTTAA MIELENKIINTOISILTA...IHAN TEKISI HETI MIELI KOKEILLA PUUVILLASUKKAOJETTASI!
  JATKA VAAN BLOGIN PITÄMISTÄ :)

  VastaaPoista
 13. No tietysti jatkat kirjoittamista! Sen verran esittelet valmistuneita kun jaksat ja kirjoitat kun huvittaa, se on hyvä systeemi se.

  VastaaPoista
 14. Jatka toki blogin päivittämistä! Päivitä semmoisella aikavälillä kuin itsestä parhaimmalta tuntuu. Menee muuten helposti pakkopäivittämiseksi, eikä se ole kenestäkään hauskaa. Ei kannata asettaa itselle mitään tarkkoja rajoja, koska se voi alkaa ahdistamaan pidemmän päälle.

  VastaaPoista
 15. no minä kans oon ehdottomasti a:n kannalla...

  VastaaPoista
 16. Omalla tavallasi, vaikka blogiasi on ollut kiva seurata.

  VastaaPoista
 17. Tottakai jatkat blogia nyt kun minäkin tänne löysin :D. Mutta ei näistä stressiä saa ottaa, kirjoitat silloin kun tuntuu että huvittaa.

  VastaaPoista
 18. Jatka toki, omien fiilisten mukaan!

  VastaaPoista
 19. Tottakai kannattaa jatkaa, jos se tuntuu itsestä mukavalle :). Ja bloggaustahti ja -tyyli ihan myös omien fiilisten mukaan.

  VastaaPoista
 20. Jatka niinkuin hyvältä tuntuu, viitsimisen mukaan. Olipa ympäripyöreästi sanottu =)
  t. Mammukka ja tytöt

  VastaaPoista
 21. Sinulla on niin kauniita neuleita, että niitä on todella ilo katsella ja lukea päivityksiäsi. Toivon, että vaihtoehtosi on A, sillä mielellä, että päivityksistä ei tule itsellesi pakkopullaa.

  VastaaPoista
 22. A:ta äänestän minäkin, postaa kun ehdit äläkä ota paineita!

  VastaaPoista
 23. Ehdottomasti A vaihtoehto! Upeita käsitöitä on ihana käydä katsomassa.

  VastaaPoista
 24. Jatka blogia tottakai!

  Ja jos vain aikaa riittää, raportoi kaikista pienistä ja suurista töistä. Kivoja sukkia, ja kauniita kirjoneuleita!

  VastaaPoista
 25. A, mutta oman jaksamisesi puitteissa. Ei tästä kannata stressiä ottaa :)

  VastaaPoista
 26. Vaihtoehto Ö. Oman huvituksen, jaksamisen ja ehtimisen mukaan bloggaaminen. Välillä voi esitellä perusteellisemmin jonkun työn, joskus ylimalkaisemmin useita.

  VastaaPoista
 27. Sanoisin että vaihtoehto A. Hauskan näkösiä sukkamalleja, pitää laittaa todo-listalle.

  VastaaPoista
 28. Ei kannata haudata hyvää blogia. Jatka päivittämistä tahdilla, joka sopii sinulle. Näin seuraajan näkökulmasta tietysti mahdollisimman usein on aina mukavampi ;).

  VastaaPoista
 29. Minäkin olen sillä kannalla, että blogiin kannattaa ehdottomasti laittaa ainakin melkein kaikki valmistuneet, ehkä jopa kaikki! Itselläni ainakin blogi toimii hyvänä arkistona siitä, mitä on tehnyt ja kenelle neulomuksia on antanut.

  VastaaPoista
 30. Meidän lukijoiden kannalta mukavinta olisi tietysti, että postaat mahdollisimman usein. Tärkeintä on kuitenkin, ettet itse rasitu kohtuuttomasti, sillä ei blogista saa stressiä tulla. Jatka kuitenkin, sillä olet neulonut upeita töitä, erityisesti sukkia!

  t. Neulomosta Silmukka

  VastaaPoista
 31. Kannatan jatkamista! Kaikki työt, jotka vaan haluat julkaista, ovat blogipostauksen arvoisia, ehdottomasti!

  VastaaPoista
 32. Ehdottomasti vaihtoehto a), jos vain jaksat. Sinulla on upeita neuleita. Jään puuvillasukkien ystävänä vaklaamaan, jos ohjeita tulisi lisää ;-)

  terv. Kikka alias Kikkala Neulomosta

  VastaaPoista
 33. Mie oon sen kannalla, että teet postauksen kun ehdit, ja mielellään tietenkin katselen kaikki tekemäsi työt! Miulle sillä ei oo suurtakaan väliä, miten usein mikään blogi päivittyy, kunhan joskus sentään :)

  VastaaPoista
 34. Musta on ollut kiva käydä sinun blogissasi katselemassa sinun kauniita töitäsi ja tekisin sitä mielellään jatkossakin. Mutta koska itse tiedän, miten bloggaaminen voi joskus olla tosi tahmeaa eikä huvita ollenkaan, varsinkin kun tulee roikuttua ihan liikaa Räveltämössä :-), sanoisin että bloggaa ihan omien fiilisten mukaan ja omassa tahdissa.

  VastaaPoista
 35. Ehdottomasti jatkoa! Päivitä silloin kun haluat, sellaista kuin haluat, mutta elä ihmeessä katoa!

  VastaaPoista
 36. Mä laitoin sut pysyvästi minun Google Readeriin SYTYCKin aikana niin sun on nyt vähän pakko jatkaa bloggaamista. :) Ehkä a) vaihtoehto on hyvä, mutta älä ota siitä stressiä.

  Neulekirja mulla on jo, eli jos arpa osuu minuun niin valitse seuraava.

  VastaaPoista
 37. Jatka nyt ihmeessä ainakin. Blogilla on niin hyvä nimikin. :) Ja eihän sitä tarvitse aina säännönmukaisesti postailla samaan tahtiin tai samoista asioista... postaile kaikista projekteista kerran viikossa silloin kun huvittaa, ja harvemmin ja harvemmista silloin kun tuntuu puolestaan siltä. Voihan blogi olla hiljaa vaikka useamman kuukauden ja jatkua sitten, moni toimii niinkin.

  VastaaPoista
 38. Jatkoa vaan. Sillai ku miltä milloinkin tuntuu.

  VastaaPoista
 39. Tietysti sie jatkat niin kuin siusta itsestä parhaalta tuntuu. Tämähän on kiva harrastus, josta ei saa tulla ylimääräisiä paineita - päinvastoin! Mie itse päivitän blogia n. kerran viikossa, koska mie en ehdi lukea blogeja kuin viikonloppuisin.

  VastaaPoista
 40. A-C -vaihtoehdot saavat ääneni :). Itse päivitän omaa blogiani silloin, kun on jotain esiteltävää, mutta en stressaa siitä. Olisi kiva tietenkin saada omaan blogiin useamminkin jotain näytille, mutta ei aina jaksa tai ole aikaa... työt haittaa pahasti harrastuksia! :)

  VastaaPoista
 41. Ehdottomasti olen A:n kannalla :)

  t. Neulomon Aikku

  VastaaPoista
 42. A:ta kannatan minäkin!

  VastaaPoista
 43. Jatka ihmeessä ja julkaisut saat minun mielestäni tehdä juuri siihen tahtiin kuin itse jaksat ja haluat!

  VastaaPoista
 44. Neulomon kautta eksyin blogiisi! Erityisesti ihanat palmikot jäi mieleen, kun selailin blogia :) Oon ainakin sillä kannalla, että tuo vaan kaikki valmiit työt näytille, niin muutkin saa ihailla :)

  VastaaPoista
 45. Niinkuin olit jo päättänytkin, älä hautaa blogia! Julkaiset niitä juttuja mitä mielesi tekee, jos ei kaikkea jaksa kuvailla, niin ei sitten, mutta kyllä ainakin minusta on kiva nähdä niitä perusjuttujakin!

  VastaaPoista
 46. Minä vasta loppuvuodesta löysin blogiisi ja ihan vain omanapaisesti vastaisin, että jatka ja esittele kaikki, niin pääsen ihastelemaan! Ovat nimittäin aivan hurjan upeita nämä sinun aikaansaannoksesi. Jos et jaksaa kaikkea esitellä, niin bloggaa siihen tahtiin kuin itsestäsi tuntuu mielekkäältä, mutta älä nyt ainakaan kokonaan lopeta!

  VastaaPoista
 47. Tottakai jatkat blogin pitämistä ja kirjoittelet aina silloin kun siltä tuntuu :) Laita vaan kaikki työsi näytille, ne pienimmätkin.

  VastaaPoista
 48. kannatan blogion jatkamista ja kirjoittelet kun siltä tuntuu ja jotain valmistuu eli lähinnä vaihtoehto A

  VastaaPoista
 49. jatka bloginpitoasi ja mielenkiinnolla odotan millaiset kissasukkasi ovat.

  VastaaPoista
 50. Jatka ihmeessä! Aina kivempi mitä useammin saa lukea mielenkiintoisia juttuja, mutta stressiä ei kannata ottaa, eli samoin sanoin kuin moni muu: kirjoita ja esittele töitä sen mukaan mikä tuntuu hyvältä ja kuinka itse olet innostunut!

  VastaaPoista
 51. Jatka vaan kirjoittelua. Sehän voi olla sellaista "fiilistuntumalla", kun tuntuu että on jotain asiaa tai sitten ei asiaa, mutta haluaa kirjoitella... (Minäkin haluaisin kissasukat!)

  VastaaPoista
 52. Jatka ihmeessä bloggaamista! Ja ihan oman jaksamisen mukaan! Ja hei, ihania sukkaohjeita olet tehnyt!

  VastaaPoista
 53. Jatka toki bloggaamista! sen mukan miten ehdit ja viitsit, ei tarvi ottaa paineita.

  VastaaPoista
 54. A:n kannalla minäkin. PS. Sukat on niin ihanat ettei raaskis käyttää. Kiitos vielä kerran.

  VastaaPoista
 55. A vaihtoehtoa kannatan! Mutta tietysti teet sen mukaan miltä itsestä vaan tuntuu :)

  anni409

  VastaaPoista
 56. Oi, ois kivaa jos jatkaisit blogia! Mieluiten tietty kerran viikossa - mutta ei kuitenkaan niin, että se alkaa rasittaa sinua :) Kyllä mua kiinnostaa jokainen valmistunut sukkapari!

  terveisin QMFIC

  VastaaPoista