maanantai 21. marraskuuta 2011

D niinkuin duffeli

Jatkan edelleen aakkoshaastetta, tosin C jäi vähän vahingossa välistä kun tein ensin D-kirjaimella alkavan neuleen. Ihan sattumalta kylläkin, tajusin asian vasta kun työ oli valmis.

Yöllä oli tullut vähän lunta ja tämä päivä on ollut oikein marraskuisen harmaa, kuvat on siis taas vaihteeksi aika pliisuja.

Ohje samasta lokakuisesta Sandra-lehdestä josta tein vähän aikaa sitten paidan.

Lankana Novitan Puro ja puikot 4 mm.

Mietin vielä semmoisten duffelinappien laittamista tuohon eteen mutta takki oli jo käytössä Tampereen Messuilla eilen.

Olen kaivannut tän mallista takkia jo jonkin aikaa ja vihdoin löytyi sopiva malli ja lankakin sopi ohjeeseen oikein hyvin.

Vetoketju on vähän väärän värinen mutta muuta en eilen aamuna löytänyt omista varastoista ja halusin ehdottomasti molemmista päistä avattavan ketjun.

Töissä oli taas koko viikon koulutusta joten joululahjakoriin tuli kolmen parin verran lisää täytettä. Kuvassa myös uusin sukkaneule, testaan tuohon omaan malliini isompaa silmukkamäärää ja ohuempaa lankaa. Messuilla en huomannut sukkanäyttelyä tänä vuonna ollenkaan, omat lapaseni näin pikaisesti kun kiidettiin siskon kanssa messut pikavauhdilla läpi.

2 kommenttia:

  1. Puro neuleesi on kaunis ja lapasesi kyllä kerrassaan ihanat. Onnea!

    VastaaPoista
  2. Onpas kivan näköinen tuo duffelitakki! :) Ja hauskaa että näit lapasesi messuilla, oliko siellä niitä muitakin töitä näytillä? Ihanaa sukkaa tulee tuolla uudella kuviolla. Minä taisin inspiroitua sinun kirjoneuleistasi, kun nyt syntyy täälläkin kirjoneulesukkaa, ihan valmiista ohjeesta tosin.
    Outi

    VastaaPoista