sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Talviaikaan

Koskaan aiemmin en ole ollut näin iloinen talviaikaan siirtymisestä. Tänä vuonna kellojen siirtäminen osui parhaaseen mahdolliseen aikaan, sattui sellainen työviikko jolloin mun olis joka tapauksessa pitänyt mennä aiemmin töihin joten elin siis vielä viikon kesäaikaa ja laitoin kellon herättämään tuntia aikaisemmin (siis kun se yleensä soi kuudelta kesäaikaa niin tämän viikon se on soinut viideltä talviaikaa).

Kellojen viisareita toki siirsin niissä kelloissa joissa se piti tehdä, suurimman yllätyksen aiheutti kaupanpääliseksi saatu rannekello jonka otin käyttöön jokin aika sitten, se oli ihan itsestään päivittänyt itsensä oikeaan aikaan ja olin hyvin hämmentynyt kun se oli samassa ajassa muiden kellojen kanssa maanantaiaamuna kun laitoin sen käteen.

Ihan joka aamu en lähtenyt töihin tuntia normaalia aikaisemmin vaan käytin sen tunnin kotona oleiluun ja neulomiseen. Taidan jatkaa varhaisia herätyksiä vielä toisenkin viikon :)

Jotain neulottua on siis valmistunut. Aloitin tämän paidan muutama viikko sitten, viikko sitten sunnuntaina paita oli valmis mutta koska se oli vähän lyhyt ja lankaa oli jäljellä niin neuloin helmaan kaksi mallikertaa lisää, aloitin siis tavallaan uudestaan ja silmukoin kappaleet yhteen. Tuli ihan kiva tunika.

573

575

577

Kuvissa paitaa esittelee tytär, ollaan aikalailla samankokoisia. Lankana Nadine Lidlistä, puikot 4 mm ja malli lokakuun Sandra-lehdestä. Lankaa kului n 350 grammaa.

Lisäksi neuloin kahden koulutuspäivän aikana sukat. Näitä päiviä on tulossa tänä syksynä runsaasti joten luulen että saan muutamat perussukat joululahjakasaan helposti valmiiksi.

589

Malli siis ihan perus, aloitettu varpaista, lanka raita seiskaveikkaa ja puikot 3 mm.

Puikoilla on just nyt testineule ja ensimmäiset Puro-kerät on myös korkattu.

7 kommenttia: