sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Uutta vuotta

Tällä viikolla olen saanut valmiiksi kaksi neuletta mutta kumpaakaan en esittele vielä. Ensin neuloin Ravelryn sukkavaihdon sukat mutta niistä kuvaa vasta kun ne ovat perillä. Ja sitten valmistuivat alpakkalapaset tyttärelle, ne on tarkoitettu aluslapasiksi toisten lapasten alle joten niistä kuvia sitten kun toisetkin lapaset on valmiit. Alla kuva langoista mitä sukkavaihdon sukista jäi jäljelle:Osallistun Novitan Neulomossa UWA-haasteeseen jossa on tarkoitus aloittaa 12 työtä tammikuun aikana ja saada ne valmiiksi vapunaattoon mennessä (uuden vuoden aatosta vapun aattoon siis). Tuo määrä ei ole minulle mikään ongelma, luultavasti tuossa ajassa valmistuu enemmänkin neuleita mutta ongelmana on se en oikein keksi mitä tekisin kun yleensä mietin seuraavaa työtä edellistä tehdessä enkä aloita kovin montaa työtä yhtäaikaa.

Siispä järjestän pienimuotoisen PIFin jotta saan varmasti kaikki työt aloitettua. Jos siis haluaisit minulta jotain itsetehtyä vappuun mennessä niin kommentoi tähän postaukseen ja kerro mitä mieluiten haluaisit. Jos vastauksia tulee oikein paljon niin arvon ne kenelle neulon/virkkaan (max 4 henkilöä). Tämä ei ole sillä lailla normaali PIF että voit hoitaa sen eteenpäin maksamisen haluamallasi tavalla, sinun ei tarvitse sitoutua lähettämään itsetehtyjä paketteja vaan voit vaikka auttaa joskus naapuria tai miten nyt haluatkin satunnaisesti ilahduttaa jotakuta toista :). Kommenttiaikaa ensi sunnuntaihin asti.

Sitten vielä kuva siitä aiemmin valmistuneesta jakusta, otin kuvat sinä ainoana aurinkoisena päivänä mikä meille sattui reilu viikko sitten. Pyysin kyllä lasta kuvausavuksi mutta eipä tuo suostunut, jakku näyttää elävän ihmisen päällä vielä paremmalta ja on käytössä tosi mukava.

15 kommenttia:

 1. Kaunis jakku <3
  Olen ihania, sinulta saamiasi sukkia käyttänyt paljon ja jos ei ilmaannu muita halukkaita,niin mielelläni sukat tahtoisin :D

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen saanut sinulta aivan ihanat kirjoneulelapaset ja työkaverilla on toiset. Molemmat olivat koko viime talven kovassa käytössä. Jos sulla on pulaa ideoista, niin minä tahtoisin ilahduttaa omaa ystävääni sellaisilla Neulomon Letun ja Rattun enkelilapasilla. Voitais vaikka tehdä "oravannahkakauppoja", kun et taida rahaa huolia. Multa saattaa löytyä jämälankoja lapasiin asti, ainakin kuvaväriksi ;).

  VastaaPoista
 3. Kylläpä laitoit mukavan oloisen haasteen. Jos onni osuisi kohdalle, niin toivoisin kirjoneulelapaset :)

  Todella kaunis jakku!

  VastaaPoista
 4. Tähän otan mielelläni osaa ja sukat olisi mukavat saada

  VastaaPoista
 5. Mielelläni kokeilen onneani :) Toivoisin joko sukkia tai lapasia, itse saat päättää kummat teet jos onni minua suosii!

  VastaaPoista
 6. Olen saanut Sinulta ihanat sukat jo aiemmin. Jos kehtaisin, niin toivoisin polvisukkia, mutta sanotaan nyt vaan että sukat :)

  VastaaPoista
 7. Kirjoneulelapaset olisi hieno juttu. Ja mielellään idealla, miten käyttää jääneitä lankoja hyväksi. Pikkukeriä kun kertyy. Samalla periaattella sukat ei olis myöskään hassumpi idea. Mutta näitä on jo sinulle kovasti ehdoteltu. Entä myssy? Kirjoneuletta ja keränlopuista sekin.

  Nuoriso on muuten todella yhteistyöhalutonta noihin kuvausavustuksiin. Aivan kuin sielun repisi niiltä, kun poseeraavat. Sinulla on onneksi sentään tuollainen jäykempi avustaja olemassa.

  VastaaPoista
 8. TODELLA,TODELLA,TODELLA IHANA !!!

  VastaaPoista
 9. Tosi nätin jakun olet neulonut.
  Jos minua suosii onni Piffissäsi, niin haluaisin kirjoneulelapaset.
  Hyvää alkanutta neulevuotta Sinulle!

  VastaaPoista
 10. Kauniita neuleita sinulta syntyy. Lapaset olisi kivat.

  VastaaPoista
 11. Kaunis jakku, yleensäkin työsi ovat niin kauniita. Jos onni potkii minua haluisin kirjoneulevanttuut, ne tökkii itselläni niin pahasti.

  VastaaPoista
 12. Ihana jakku tuo tuossa kuvassa. Sie oot kyllä NIIN taitava. Enkä mie mitään tohi toivoa. Tai no joo, ohukaisia sukkia tuntuu meillä kuluvan. 40-41 tai 42-43 kokoset.

  t. Mammukka Neulomosta

  VastaaPoista
 13. Ompa ihana neule... tuo huivineula on jotenkin kuin piste iin päälle tuossa edessä.
  Osallistuisin myös mielelläni Piffiisi ja JOS onni suosisi minua, haluaisin ohuesta langasta kudotut sukat itselleni (koko36-37)
  Mukavaa alkanutta käsityö vuotta.

  -Piivi neulomosta-

  VastaaPoista
 14. ooh, onpa ihana arvonta :) Noita kirjoneulesukkia olen ihaillut! Joten jos kauheasti huvittaa tehdä mustalla ja jollakin toisella värillä (vihreä ja sininen lemppareita) pitkävartisia sukkia niin olisin enemmän kuin iloinen arvan osuessa kohdalle! :)
  Niin ja olen Ravelryssä myös groomeri, joten jos tarvitsee yhteyttä ottaa niin sitä kautta ainakin onnistuu. Olen toiveikkaalla päällä! :D

  VastaaPoista
 15. Oi että, tuntuu etten uskalla etes ääneen kirjottaa, että olisin maaliman onnellisin ihiminen jos joskus saisin jalakaani sun tekemät kirjoneulesukat!!! Moon kuolannu ihteni kuivaksi jo usiaan otteeseen ko oon nähäny niitä Ravelrysä. Soot aivan huippu kirjoneuloja!!!

  VastaaPoista