sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Mallin kehittelyä

Olen edelleen vakaasti päättänyt lähettää näiden sukkien ohjeen joskus Ullaan joten valitettavasti esittelen aina vaan samalla mallilla tehtyjä sukkia.

Näissä lankana Novitan tico tico joka käyttäytyi huomattavasti kiltimmin kuin edellisen postauksen langat, puikot oli samat 2.5 mm kulmikkaat puikot ja tällä kertaa sain aikaiseksi ihan samankokoiset sukat.

Kuvat on napattu vähän hätäisesti ja sisätiloissa mutta jospa näistä nyt saisi selvän.

Näissä on vähän pidemmät varret kuin edellisissä ja silmukkamäärä on vähän eri kuin muutamissa aiemmissa pareissa. Olen nyt tehnyt näitä sukkia kolmella eri silmukkamäärällä ja kaikki näyttää toimivan. Ehkä se ohjekin joskus valmistuu.

Myös muutama vauvan pipo on melkein valmis joten ensi viikolla taidan taas esitellä jotain valmista.

Hämmästyksekseni löysin eilen marketista Nallea jossa oli ihan sama eränumero kuin siinä kerässä josta tein edellisen postauksen epäonniset sukat. Kumpikin sukka tulee siis saamaan (toivottavasti) samankokoisen parin. Langan löytymistä hämmästelin lähinnä siksi että ostin edellisen kerän mielestäni ihan eri kaupasta.

Kiitos kovasti kaikille tunnustuksia antaneille, kaksi tai kolme on tullut ihan lähiaikoina. Ainakaan ihan heti en niihin ehdi perehtymään mutta vastailen jos joskus sattuu olemaan ylimääräistä aikaa (vaatii paljon enemmän kuin normipostauksen kirjoittaminen). Mutta huomannut olen ja olen erittäin otettu saamastani kunniasta.

4 kommenttia:

 1. Malli on kaunis ja näyttää niin erilaiselta eri värisinä. Odotellaanpa Ullaan, niin pääsen kokeilemaan.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, jään odottelemaan Ullan ohjetta.

  VastaaPoista
 3. Todella kivan näköiset sukat! Väritys on upea.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis malli, tätä kelpaa odotella Ullaan :)

  VastaaPoista