sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Sukkasatoa

Viralliseen sukkasatoon en tänäkään vuonna osallistunut mutta neuloin silti muutamat sukat sadonkorjuuaikaan. Ihan kaikki ei ehtineet valmistua määräajassa mutta sehän ei haittaa näin epävirallisesti osallistuessa.


Marraskuussa on märkää ja pimeää ja kuvien värit siksi ihan mitä sattuu.

Kirjoneuletta omalla ohjeella, lankana Nalle, puikot 2.5 mm. Nämä on tehty sillä pienemmällä silmukkamäärällä.

Fireweeds lankana Kirjo-Pirkka. Puikot 2.25 mm resorissa ja kärjessä, 2.5 mm kirjoneuleessa.Molemmissa sukissa vaalea väri näyttää hallitsevan vaikka nää on periaatteessa tehty päinvastaisella värityksellä.
Tein ensin tämän pinkki-harmaan parin ja harmaata kului yli puoli kerää. Jouduin siis laittamaan harmaan kuvioiden pohjaväriksi toiseen pariin. Kantapäähän ja kärkeen riitti kuitenkin harmaata juuri sopivasti, lankaa oli jäljellä vähän yli 5 grammaa kun sain toisen parin valmiiksi.

Ohjeessa on kaksi kokoa, nämä on molemmat tehty sillä pienemmällä silmukkamäärällä.


10 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia olet jälleen tehnyt. Kuvio näyttää aivan erilaiselta, kun pohjaväri on tumma tai vaaleampi itse kuviovärin rinnalla.

  VastaaPoista
 2. Hassua. Tulin tänne suoraan Ravelrystä, jossa katselin viimeiseksi noita siun upeita Fireweedsejä. Hassua tässä on siis se, että ihan vahingossa näin samat sukat kahjdessa eri paikassa.

  VastaaPoista
 3. Voi että näitä sun sukkiasi! Ne on vaan niin upeita! :)

  VastaaPoista
 4. Näitä katsoessa menee kyllä sanattomaksi, niin upeita ne ovat!

  VastaaPoista
 5. Jälleen upeita sukkia, ovat niin kauniita että laittaisin kehyksiin ja näytille:)Aurinkoista viikkoa sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 6. Vautsi! Hienoja ovat. Minun kirjoneule on niin tinttua, että sukkia olisi turha edes yrittää, jos ne haluais jalkaankin saada... ;)

  VastaaPoista