sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Vaihtelu virkistää

Osallistuin taas kerran kivaan vaihtoon Ravelryssä. Tosin tämä vaihto oli mun äkkinäiselle luonteelle hieman liian hidas, tykkään enemmän semmoisista vaihdoista joissa kaikki tapahtuu nopeasti. Siksikin lähetin oman pakettini osissa.


Ostin ensin parille silmukkamerkit ja pyysin postittamaan ne suoraan parin osoitteeseen. Sitten lähetin ihan pienen paketin (pienimmän pahvisn kirjekotelon) jossa oli ainakin suklaata, kämmekkäät,  tiskirätti, pikkuinen pussukka ja nappeja.


Mulla on nappeja varastossa yli oman tarpeen, mun isä tykkäsi kiertää huutokauppoja ja mulle on päätynyt sitä kautta nappeja, vetoketjuja, kankaita ja ompelulankaa nyt ainakin. Myös matonkuteita oli joskus, mutta ne on nyt hajasijoitettu siskolle jolle vietiin myös kangaspuut.


Seuraavaksi huomasin Neulomossa vaihtoilmoituksen jonka avulla parini sai lisää silmukkamerkkejä ja mä lähetin sukat jollekin toiselle. Ja ihan viimeisenä vaihtopaketin lähetyspäivänä lähetin vielä isoimman mahdollisen kirjepostina menevän laatikon, sen sisällä oli teetä, lankaa, kirja, suklaata ja sukat. Kirjan pari oli valitettavasti lukenut jo aiemmin ja sukat tais olla vähän liian isot, pienijalkaisena mun on vähän vaikea arvoida muiden jalkojen kokoa.


Mun oma paketti oli tullut postiin meidän matkan aikana, tytär haki sen heti kun sain tiedon vaihtoemolta. Tämäkin paketti haettiin ilman koodia, meidän asiamiesposti on tuossa kilometrin päässä ja siellä riittää kun meidän nuoret sanoo että äidille olis joku paketti. Ja maksikirjeethän meillä jaetaan aina laatikkoon, joskus jopa kotiovelle asti.


Mun paketti on tosi ihana ja langoille on jo käyttökohteet mietittynä.
 


Valitettavasti paketissa ei tälläkään kertaa ollut mukana ylimääräistä aikaa.Tykkään yleensä vaihdoista mutta tässäkin vaihdossa kaivattiin lopuksi enkeliä, vielä ei tiedä tarvitaanko, mutta jos niin se on kyllä tosi kurjaa. Eikä vain sille joka saa oman pakettinsa myöhässä vaan yleensä myös sille joka on lähettänyt paketin oharin tekijälle. Mulle kävi kerran kansainvälisessä vaihdossa niin että en saanut koskaan tietää menikö se mun lähettämä paketti perille. Saajasta ei kuulunut mitään, emoltakin kyselin. Muutamassa kotimaisessa vaihdossa olen enkelöinyt ja sehän on muuten ihan ok, mutta enkelin pitää koota se paketti tosi nopesti ja aina ei sitten välttämättä osu saajan toiveet kohdalleen.

Uusia neulomuksia on valmistunut, ja kuvattukin kirpeässä talvisäässä (vuodenajat vaihtui tosi nopeasti), mutta osallistun taas vähän itsellekin yllätyksenä uuteen vaihtoon joten kuvia vasta kun paketti on perillä, ehkäpä jo ensi viikolla.

 Meidän pellolla oli torstaina hirviä syömässä peltoon jääneitä kauroja, perjantaiaamuna maassa olikin sitten lunta yli 10 senttiä.

1 kommentti:

  1. En meinannut saada luettua juttua loppuun, kun riemastuin niin paljon tuosta tiskirätistä. Ihan pakko tehdä itselle samanlainen! :D Hienon paketin sait.

    VastaaPoista