sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kettinkipalmikko

Kiitos hurjasta kommenttimäärästä pöllöpeittopostaukseen. Peitto on edelleen ihana ja vakavasti harkitsen toisen samanlaisen virkkaamista.


Mies käyttää villasukkia melkein yhtä innokkaasti kuin minäkin ja ainakin yksi rikkinäinen pari päätyi jokin aika sitten roskiin (Raggegarnia, en viitsinyt parsia). Oli siis aika neuloa vaihteeksi miehelle.


Mallina Dude & Dudette sukat Ullasta. Malli sopi Raveryn suomalaisen sukkahaasteen helmikuun sukiksi ja siksi aloitin nämä helmikuun lopulla.


Miehellä on vähemmän tämmöisiä ohuehkoja sukkia, lankana näissä teetee Pallas. Puikot 2.5 mm ja lopputulos ihanan pehmoinen. Lankaa kului jonkin verran yli 100 grammaa.


Sukan palmikot ei ole ihan tavallisia ja poikkeuksellisesti neuloin melkein kaikki palmikonkäännöt apupuikon avulla. Mutta kivalta ne näytää ja mallineule ei ole ollenkaan hankala vaikka ehkä näyttää siltä.


Kuvasin sukat lumikenkäillessä ja otin sitten muutaman maisemakuvan samalla. Hankikelejä odotan kovasti vaikka lumikenkäily onkin ihan kivaa, mieluiten kävelisin hangella ilman lumikenkiä. Ja hiihtääkin voisi, pururadalle vedetyt valmiit ladut ei kiinnosta yhtään.

7 kommenttia:

 1. Harmaat kettinkisukat ovat kauniit, paljon kivemmat kuin ne ohjeen sukat. Hauska yhteensattuma, kun minullakin on harmaat kettinkisukat puikoilla! Tosin muunsin ohjetta, kun teen paksummasta langasta.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat noin harmaana - äijämäiset oikeasti ;)
  Ohjeessa jotenkin sekavan näköiset, kun kirjavahko lanka.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat, ja tuo palmikko on jännittävän näköinen. Harmaa on aina hyvä väri sukissa.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä kuin edelliset, harmaa on ehdottomasti loistava värivalinta näihin sukkiin. Todella upeat! Vähän houkuttaisi itsekin ottaa nämä puikoille, harmaana tottakai.

  VastaaPoista
 5. Upeat sukat! Ja tuo väri on täydellinen tuohon malliin.

  VastaaPoista