torstai 14. maaliskuuta 2013

Yhden illan juttu, melkein

Kaipasin jotain nopeaa neulottavaa ja koska kämmekkäät on yleensä valmistuneet pikaisesti, ei muuta kuin Ravelryyn valitsemaan mallia.


Langaksi valikoitui Wollmeise, valkoinen ja minikerä, josta olen ennenkin saanut kämmekkäisiin kuviot sopivasti yhdestä kerästä.


Malli on kiva, ohje selkeä, peukalo kapeahko mutta nämä meneekin pieneen käteen. Langanjuoksut on paikottain aika pitkiä.


Aikaa kului yksi ilta ja vähän toista, toisena iltana piti tehdä vain toisen kämmekkään yläreuna ja molemmat peukalot.


Ja se ohje siis oli Musica, puikot 2.5 mm. Tumman violetti minikerä riitti oikein hyvin, lankaa jäi 6 grammaa.


Kuvat on aika sinisiä kun otin ne aamuhämärissä, puoli tuntia myöhemmin olisi ollut jo ihan valoisaa mutta silloin minä olin jo melkein töissä.


7 kommenttia:

 1. Kivat kämmekkäät, ihanat kuviot!

  VastaaPoista
 2. Itsekin selailen ravelryn ohjeita. Tosi hienoja ideoita. Kämmekkäitä pitäis minunki ennättää tekemään. Työjono on taas melkoinen, että saa nähdä, mihin se virta riittää.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat kämmekkäät, monesti olen ajatellut tällä ohjeella itsekin neuloa, mutta sitten on laiskuus iskenyt... Todella kauniit nuo edellisen postauksen enkelilapaset myös!

  VastaaPoista
 4. Heh, mulla on tällainen yksi pariton tehtynä. Muutin siihen tuon viivaston suoraksi viivaksi ja sehän hankaloitti työtä niin, että toinen jäi tekemättä, ja taitaa jäädäkin.
  Tuo on kiva malli ja olis muutama musikantti joka varmasti ilahtuisi jos . . .

  VastaaPoista
 5. Kauniit kämmekkäät. Hatunnosto kirjoneulemestarille. T:tumpelo kirjoneuleissa ;)

  VastaaPoista