torstai 25. huhtikuuta 2013

Lankaa

Pari postausta aiemmin esittelin sormikkaat jotka sittemmin löysivät perille uudelle omistajalleen ja olivat onneksi sopivat.

Kyselin siis maaliskuussa Ravelryssä asustetoiveita mun esittelemistä varastolangoista. Useampi toivoi sormikkaita ja koska mulla oli joitakin toivotuista ohjeista valmiina päätin tehdä sormikkaat. Ja sitten sitä saajaa miettiessä osuin Marjutin blogiin ja lukaisin puolihuolimattomasti ilmoituksen blogisynttäreistä. Saaja oli siis päätetty, kyllähän 10 vuotista blogitaivalta pitää juhlistaa uusilla sormikkailla.


Satuin myös huomaamaan Ravelryssä Marjutin toiveen projektipussukasta ja kun niitäkin oli jo muutama leikattuna odottamassa ompelua niin tekaisinpa sitten sellaisenkin. Kissakangasta oli harmittavan vähän mutta kyllä siitä vähän koristusta sai.


Ja kuten jotkut lukijat taisivat huomata siinähän kävi sitten niin että sain sen blogissa luvatun palkinnon tästä synttärimuistamisesta. Olin siis lukaissut kirjoituksen tapani mukaan vähän huolettomasti, olihan siinä kuvassa kai muutama lankavyyhti. Muutama tosiaankin. Olen sanaton.

Että tämmöinen pieni palkinto haettiin tänään postista. Nyt pitäisi vielä keksiä jokaiselle langalle arvoisensa ohje. Muiden kiireiden takia taidan päästä neulomaan enemmän vasta kesäkuussa mutta ainakin joku sukkalanka taitaa päästä puikoille vielä huhtikuun puolella.

Ohjevinkkejä otan vastaan enemmän kuin mielelläni, ihan kaikkia en ehkä neulo itselle mutta kaikki langat taidan neuloa ihan itse.


19 kommenttia:

 1. Ei herramujjee! Hulppea palkinto!

  VastaaPoista
 2. Johan on mahtava palkinto, onneksi olkoon :)

  VastaaPoista
 3. Tää on varmasti upein palkinto, mitä olen blogimaailmassa nähnyt. Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä! Jään odottelemaan, mitä kaikkea ihanaa noista syntyykään.

  VastaaPoista
 5. Vau mikä palkinto =) Ihania suomalaisten värjäämiä lankoja. Onnea! Ja ne somikkaat jotka tein oli ihanat myös =)

  VastaaPoista
 6. Jestas, mikä palkinto! Meni kyllä ihan oikeaan osoitteeseen, olet tainnut yhdet jos toisetkin jalat (ja kädet) lämmittää neuleillasi. :)

  VastaaPoista
 7. Upea palkinto ja aivan oikealle ihmiselle. Sinä loihdit näistä vielä mitä upeimpia neulomuksia.

  VastaaPoista
 8. Siis häh mitäh? Wau mikä lankapalkinto ja mitä lankoja! Kertakaikkisen hienoja laatulankoja, noh eihän Marjutilla muita olekaan;) Huh huh, riittää noissa tikuttamista.

  VastaaPoista
 9. Miten maltan odottaa valmistuvia neuleita? Aivan hillittömän ihanat langat ja värit :) Hulppean hieno lahja taitavalle tekijälle, onnitteluni!
  Leena N.

  VastaaPoista
 10. oohh! Mikä on ekassa lankakuvassa alimpana poikittain oleva ihanuus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värin nimeä en nyt muista enkä pääse hetkeen tarkistamaan. Samoja lankoja, ei ehkä ihan samaa väriä kuitenkaan, löytyy Etsystä:

   http://www.etsy.com/shop/lanitiumexmachina?section_id=10815726

   Poista
 11. Herranjestas mikä lankalasti! Itse en edes viitsinyt osallistua kun totesin jo heti alkuunsa ettei mitään saumoja voittaa... Onnittelut upeasta palkinnosta. :)

  VastaaPoista
 12. Huikea palkinto, ja kyllä niin oikeaan osoitteeseen pääsi! :)

  VastaaPoista
 13. Ei voi olla tottakaan.... Hyvänen aika miten upean palkinnon olet voittanut !!! No, oikeaan osoitteeseen on kyllä osunut ;)
  Meillä blogilukijoillasi on helppo homma, kun vaan odotellaan aina raportteja valmistuneista ihanuuksista......

  VastaaPoista
 14. Tämä täällä on vihreänä kateudesta!!!

  VastaaPoista
 15. Oho-huh, mikä lankapalkinto! :D Todellakin oikeaan osoitteeseen, sulla nuo varmasti pääsevät ihaniin neuleisiin!

  VastaaPoista