torstai 27. kesäkuuta 2013

Sydänpalmikko

Kesäkuun Suuri sukkahaaste on neuloa sukat ihan omalla ohjeella. Selailin siis taas kerran mallineulekirjoja ja erilaisia lehtiä. Mielessä on vielä pari muutakin sukkamallia, pitää vain saada ne alulle ennen kuunvaihdetta.


Tähän ekaan pariin mallineule löytyi valmiista ohjeesta, ei tosin mistään sukkaohjeesta ja koska ohje josta löysin mallineuleen on vielä vähän kesken, en nyt tällä kertaa linkitä. Joskus myöhemmin sitten.


Lankana Hjertegarn Sock Wool ja puikot 2.25 mm. Ei mitenkään täydellinen lopputulos, varsi on vähän turhan kapea mun omaan jalkaan mutta eiköhän näillekin taas käyttäjä löydy.


Muokkaan vielä vähän mallia ja teen toisen parin isommilla puikoilla. Jos ohjetta toivotaan oikein kovasti, voin toki yrittää semmoisen kirjoittamista, riippuen toki siitä miten se suunnittelemani toinen pari onnistuu.


Pihan kukat kukkii tosi aikaisin, enpä muista onko pioni kukkinut koskaan aikaisemmin ennen juhannusta, nyt kukinta on jo osittain ohi (ja märät kukat näyttää muutenkin aika surkeilta). Ensimmäinen kuunlilja on myös saanut kukat. Ja meillä on tänään satanut ja salamoinut paljon.

10 kommenttia:

 1. Onpa ihanan näköistä sydänketjua :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäisiä kuvia ja kauniit sukat, niin herkullinen väri ja ihanat palmikot!

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköinen sukka! Kirjoita ihmeessä ohje!

  VastaaPoista
 4. Ohje olisi mukava saada! Onpa hieno ritariperhonen!!

  VastaaPoista
 5. Minäkin neuloisin mielelläni tuollaiset sydänsukat joten ohje olisi kyllä kiva. Tuollaiset pinkistä langasta niin oih!

  VastaaPoista
 6. Hienot sukat! Kuvio ja VÄRI ovat upeat!!! Minuakin kiinnostaisi ohje, kuviokuva riittäisi :-))

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit sukat! Pitää varmaan laittaa itselläkin puikot kilisemään, vaikka noin hienoja ei aikaiseksi mitenkään saisikaan :)

  VastaaPoista
 8. Herkullinen väri ja kauniit kuviot!

  VastaaPoista