sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Syksyn lehdet

Kiitos taas edellisen postauksen kommenteista, seuraavalla etapilla olen varmasti paljon hitaampi, ohje julkaistaan illalla ja koska seuraava päivä on työpäivä, valvoa ei voi yhtään ylimääräistä. Oma tavoitteeni seuraavalle etapille onkin saada sukat valmiiksi määräajassa.


Vaikka nyt on kesä vasta alussa niin näistä pari päivää sitten valmistuneista sukista tulee kyllä mieleen syksyiset lehdet, erilaisella värivalinnalla sukat olisivat varmasti tosi kesäiset.


Ravelryn suomalaisena sukkahaasteena oli toukokuussa valita pitsinen sukkamalli joka tuo mieleen Suomen luonnon. Ihan selviä syksyisiä koivunlehtiähän näissä on. Valitsin mallin jo toukokuun alussa mutta neulomaan pääsin vasta ihan viimeisenä päivänä.


Malli: Treebeard Socks joka on yksittäisenä ohjeena ladattavissa ilmaiseksi
Lanka: Väinämöinen värinä Vilja
Puikot: 2.25 mm kulmikkaat sukkapuikot


Näistä piti tulla sukat yhdelle ystävälle mutta valitsin väärän koon, pienempi koko on tosi kapea tällä lanka- ja puikkovalinnalla. En yhtään epäile etteikö näille löytyisi jostain pienijalkainen käyttäjä, teen sitten sille ystävälle jonkun toisen mallin. Mallineule on yllättävän haastava, opin kaikki kerrokset ulkoa vasta toisen sukan lopulla. Lanka on aivan ihanaa neuloa, ostan tätä varmasti lisää vaikka seuraavalla Jyväskylän reissulla, nyt kun tiedän missä Titityy on, siellä on helppo poiketa.


Tämä kesän alku on ollut todella poikkeuksellinen, koskaan en muista varjoliljojen kasvaneen tämmöistä vauhtia, nehän kukkii ihan kohta.
5 kommenttia:

 1. Oh, miten kauniit sukat! Väiski on kyllä yks mun suosikki sukkalanka, niin nätit värit ja hyvä neuletuntuma.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis sukkamalli ja ihana lämpöinen keltainen

  VastaaPoista
 3. Nätit sukat ja tosi kiva väri :)

  VastaaPoista
 4. Otsikko vähän pelästytti, että onko multa mennyt kesä kokonaan ohi;) mutta sukat on kauniit.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sukat, ja ihanaa/mahtavan väristä lankaa!

  VastaaPoista