torstai 15. elokuuta 2013

Pöllöjä, kissoja ja raitoja

Neuleet ei nyt oikein edisty, työ vie kaikki voimat joten illat menee puolihorroksessa sohvalla lojuen. Onneksi lomalla valmistui jotain pientä joten ihan ilman käsitöitä ei ole tämäkään postaus.


Virkkasin tyttären kaverin pikkuiselle samanlaisen pöllöpipon kuin keväällä. Tai melkein samanlaisen, tämä on numeroa isompi. Pipon ohje- ja lankatiedot löytyy täältä. Linkin kuvissa se aiempi pipo.


Tästä piti tehdä ihan samanvärinen kuin se edellinenkin oli, mieluummin olisin tehnyt vaikka vihreän tai ihan mitä vaan. Kumma kun maailma on värejä täynnä niin silti pitää tehdä identtinen edellisen kanssa. Toisaalta enhän mä ole kyllä koskaan ymmärtänyt sitäkään että neulotaan jonkun lehden ohjeella ja ihan samoilla väreillä mitä mallikuvassa on vaikka ne värit eivät edes sovi itselle. Tai että hylätään joku kiva malli vain siksi kun se on tyhmän värinen lehdessä.


Lisäksi olen ommellut vähän. Lupasin yhteen Ravelrytempaukseen pienen palkinnon ja päädyin ompelemaan pikkuisen pöllöpussukan johon hankin täytteeksi mittanauhan, neuloja ja silmukkamerkkejä.Ja sitten ompelin vielä muutaman pussukan lisääkin.
Pieniä pyramidipussukoita tein kaikkiaan kolme ja seuraava saattaa jopa onnistua ensimmäisellä kerralla purkamatta.6 kommenttia:

 1. Hauska myssy! Nuo väritoiveet on joskus tuollaisia, vähän kummallisia.
  Ihania pusseja! Voi kun minuakin taas ompelututtais, mutta kun ei.

  VastaaPoista
 2. Oi mahtavuus, miten hieno ja hauska pipo! Mahtaisikohan meidän pieni neiti tykätä tuollaisesta? Pitääpä näyttää kuvaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana pöllöpipo ja pussukat ovat oikein söpöjä. :)

  VastaaPoista
 4. Hieno myssy! Ihanaisia myös nuo pussukat!

  VastaaPoista
 5. ihania töitä sinulla, kerta kaikkiaan.

  VastaaPoista