sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kesäisiä värejä

Jokin aika sitten esittelin kivat oranssit sukat joiden lanka oli vähän turhan karheaa ja villaista sille kenelle sukkia tein (tämä siis mun oma mielipide, kohde ei ole saanut kokeilla sukkia). Koska olin kuitenkin päättänyt tehdä sukat niin kaivelin vähän lisää ihanaista lankalaatikkoani ja käteen osui värikäs vyyhti jonka lappusessa luki Zelda's Dippins.


Lanka tuntui käteen kovin pehmoiselta ja lappusen toisella puolella kerrottiin langan koostumukseksi superwash merino 75% ja nylon 25%. Lankaa keriessä vähän harmittelin kovin lyhyitä väripätkiä ja epäilin noinkohan mikään ohje sopii tämän langan kanssa.


Oltiin juuri silloin lähdössä Tallinnaan ja ajattelin ottaa sukat matkaneuleeksi, toinen vaihtoehto olisi ollut kirjoneuletta kaksi sukkaa kerralla ja se ei jostain syystä houkuttanut. Piti siis valita ohje pikaisesti.


Ohjeen valitsin siitä samasta e-kirjasesta jonka sain aiemmin kesällä vaihdossa. Itseasiassa tulostin aika monta ohjetta ja valitsin lopulta sen missä oli yksinkertaisin mallineule. Aloitin sukat ennen reissua ja resori näytti varsin lupaavalta, ei oikeastaan pahemmin sekamelskaa vaan isohkoja värialueita.


Näitä sukkia on neulottu Helsingin satamassa, laivalla, Tallinnassa parissakin puistossa ja terminaalissa. Ensimmäinen sukka valmistui laivareissun aikana ja toisessa pääsin kantapäähän kotimatkalla, loppumatkasta oli aika pimeää ja toisaalta tultiin aika reipasta vauhtia pysähtelemättä.


Malli: Pennycress
Puikot: 2.5 mm pyöröpuikko
Lanka: Zelda' Dippins vahvistettu merinosukkalanka, väri Bahia
6 kommenttia:

 1. Ihan valtavan pirteät ja kauniit! Mainiosti sopi malli tuolle langalle.

  VastaaPoista
 2. Kivan väriset ja malliset sukat :)

  VastaaPoista
 3. ihanan värikkäät sukat!! ja Zeldan värjämiä lankoja ovat :-)))

  VastaaPoista
 4. Minusta tuollaiset kirjavat värit ovat kivoja.

  VastaaPoista
 5. Piti käydä kurkkaamassa tuon e-kirjan malleja, ovat kaikki todella kauniita. Tätä sukkamallia en tunnistanut ennen kuin näin mallin nimen, niin eri näköiset sukistasi olivat tulleet. Lanka sopii kivasti tähän sukkamalliin, ovat herkulliset karkkisukat.

  VastaaPoista